ΠΑΟΚ

Προπονήθηκε ο Περέιρα

ΦΑΚΟΥΝΤΟ ΠΕΡΕΙΡΑ / ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΑΟΚ
ΦΑΚΟΥΝΤΟ ΠΕΡΕΙΡΑ / ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Ο Αργεντίνος επιθετικός συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη (22/7), κάτι που συνέβη και με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Εκτός έμεινε ο Ράζβαν Ρατς.

Ξεπεράστηκαν όπως φαίνεται τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φακούντο Περέιρα στον ΠΑΟΚ. Ο Αργγεντίνος επιθετικός, που τις προηγούμενες ημέρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, συμμετείχε κανονικά στηνπροπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη (22/7), δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Μπήκε ο Τζαβέλλας, εκτός ο Ρατς

Στο πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα συμμετείχε ακόμη ένα νέο πρόσωπο. Ο Γιώργος Τζαβέλλας, αν και δεν συμπλήρωσε 48ωρο στην Ολλανδία πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενώ οι Γλύκος, Σαλπιγγίδης και Τζιόλης συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα.Από την προπόνηση απουσίασε ο Ράζβαν Ράτς, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και απείχε.

Από την Πέμπτη (24/7) τα εισιτήρια του Νάπολι-ΠΑΟΚ

Από 8 έως 60 ευρώ θα δώσει όποιος φίλαθλος της Νάπολι ή του ΠΑΟΚ θελήσει να δει τον φιλικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, που θα γίνει στις 2 Αυγούστου στο "Σαν Πάολο". Τόσο κοστολόγεισαι η ιταλική ομάδα τα εισιτήρια της αναμέτρησης, τα οποία θα τεθούν σε κυκλοφορία από την Πέμπτη (24/7), όπως αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης (22/7).

Το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι το πρώτο φιλικό της Νάπολι μπροστά στο κοινό της για τη νέα σεζόν, ενώ θα δώσει και δύο μεγάλα τεστ προετοιμασίας κόντρα σε Μπαρτσελόνα στη Γενεύη και Παρί Σεν Ζερμέν στον "Σαν Πάολο" στις 6 και 11 Αυγούστου, αντίστοιχα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ