ΠΑΟΚ

Προπονήθηκαν οι Τζιόλης και Περέιρα

Προπονήθηκαν οι Τζιόλης και Περέιρα
INTIME SPORTS

Οι Αλέξανδρος Τζιόλης και Φακούντο Περέιρα προπονήθηκαν την Τρίτη ξεπερνώντας τα προβλήματα που τους είχαν ταλαιπωρήσει. Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Κριστιάν Νομπόα.

Κανονικά συμμετείχε στο πρόγραμμα της Τρίτης ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Φακούντο Περέιρα ο οποίος την περασμένη εβδομάδα είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Οσον αφορά τον Κριστιάν Νομπόα, επέστρεψε από το Εκουαδόρ και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο δεν συμμετείχε στους αγώνες τέσσερις εναντίον τεσσάρων προκειμένου για να αποφύγει τις προσωπικές μονομαχίες και πιθανό χτύπημα στο τραυματισμένο του χέρι με αποτέλεσμα να δουλέψει στη φυσική κατάσταση ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει ξεκινήσει ποδήλατο μετά την επέμβασή του στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού.

Στο σημερινό πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκαναν ασκήσεις υψηλής έντασης επικεντρωμένες στην ταχυδύναμη. Το δεύτερο σκέλος της προπόνησης περιελάμβανε παιχνίδια μικρού χώρου και man to man μάχες σε μίνι αγώνες τέσσερις εναντίον τεσσάρων.

Όχι της Κέρκυρας σε παρουσία ΠΑΟΚτσήδων

Σήμερα το πρωί έγινε σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα του Σαββάτου. Η ΠΑΕ Κέρκυρα εμφανίστηκε αρνητική να δώσει εισιτήρια σε οπαδούς του ΠΑΟΚ. Πάντως, ανήμερα του αγώνα θα υπάρχει επικοινωνία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τους εκπροσώπους της Αστυνομικής Διεύθυνσης και τους υπευθύνους της ΠΑΕ Κέρκυρα και ίσως ανοίξει η θύρα φιλοξενουμένων για μεμονωμένους οπαδούς του Δικεφάλου που θα βρεθούν εκεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ