ΠΑΟΚ

Προπόνηση και μετά υπογραφές για Γκαρσία, Λίνο

Προπόνηση και μετά υπογραφές για Γκαρσία, Λίνο
INTIME SPORTS

Οι δύο... παλιοί του ΠΑΟΚ, Γκαρσία και Λίνο, θα υπογράψουν τελικά την Τρίτη τα συμβόλαια συνεργασίας τους με το "Δικέφαλο".

Το θέμα ήταν ευθύς-εξαρχής τυπικό και θα κλείσει τελικά μία μέρα πριν την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για την Αυστρία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Γκαρσία και Λίνο θα υπογράψουν αύριο τα νέα μονοετή συμβόλαια συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κλείνοντας και τυπικά ένα ζήτημα που ουσιαστικά είχε ξεκαθαρίσει πριν οι παίκτες αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Με βάση τη συζήτηση που έγινε μεταξύ των δύο πλευρών σήμερα, οι υπογραφές θα πέσουν μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης και έτσι οι δύο... κολλητοί φίλοι θα είναι και με τη βούλα παίκτες του ΠΑΟΚ.

Φυσικά, η τυπική εκκρεμότητα της υπογραφής συμβολαίων δεν τους εμπόδιζε να προπονούνται ανελλιπώς από την πρώτη μέρα.

Δούλεψαν στο passing game υπό πίεση

Το βάρος στη καλή κυκλοφορία της μπάλας υπό πίεση έδωσε ο Χουμπ Στέφενς στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας. Υπήρχε σχετικό πρόγραμμα όσον αφορά αυτό και δόθηκε σημασία έτσι στο passing game. Οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν άσκηση τεχνικής για πάσες εν κινήσει και συνεργασίες ενώ υπήρχε παιχνίδι 9 εναντίον 9 με τρία στηρίγματα σε ολόκληρο το γήπεδο, με στόχο την κυκλοφορία της μπάλας και την αλλαγή παιχνιδιού.

Αυτή η άσκηση επαναλήφθηκε τρεις φορές με διαφορετικούς όμως κανόνες (μία επαφή, δυο επαφές, ελεύθερα με υποχρεωτική όμως αλλαγή παιχνιδιού) και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις αποθεραπείας και αποκατάστασης. Για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί να γίνει μια προπόνηση το πρωί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ