Προπόνηση και αποθεραπεία για Βαρέλα και τρεις δανεικούς

Προπόνηση και αποθεραπεία για Βαρέλα και τρεις δανεικούς

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επανήλθαν στις προπονήσεις, ενώ ο Βαρέλα και οι δανεικοί, Χαρίσης, Κίτσιου και Λάμπρου. ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ του Δικεφάλου.

Μετά από τρεις μέρες μακριά από τη δουλειά για να αποφορτιστούν, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις. Από τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεησμβρίας απουσίαζαν μόνο οι διεθνείς.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα, τεχνικής ανάλογα με τη θέση του κάθε ποδοσφαιριστή και τακτικής συμπεριφοράς.Ο Φερνάντο Βαρέλα συνέχισε ατομικό πρόγραμμα με θεραπεία στο γυμναστήριο.

Πρόγραμμα θεραπείας υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, ακολουθούν και τρεις δανεικοί παίκτες της ομάδας. Ο λόγος για τον Χάρη Χαρίση, τον Στέλιο Κίτσιου και τον Λάζαρο Λάμπρου που θα δουλέψουν πάνω στην αποθεραπεία τους στο διάστημα της διακοπής. Η προπόνηση της Τετάρτης (21/30 θα γίνει στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Δείτε ΕΔΩ το video.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24