ΠΑΟΚ

Προπόνηση... 3 σε 1 στον ΠΑΟΚ

Προπόνηση... 3 σε 1 στον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν το Σάββατο (25/6) το πρωί για 80 λεπτά σε δύναμη, αντοχή και τεχνική.

Από χθες έχουν αρχίσει οι διπλές προπονήσεις στον ΠΑΟΚ και ο Βλάνταν Ίβιτς φροντίζει να δουλεύει με τους παίκτες του παράλληλα σε διάφορους τομείς. Απόδειξη η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (25/6) για την οποία η ΠΑΕ έδωσε αναλυτική ενημέρωση:

"Από την πρώτη στιγμή, ο Βλάνταν Ίβιτς ξεκαθάρισε πως οι πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την πορεία της υπόλοιπης σεζόν. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, λοιπόν, μπήκαν κατευθείαν στα δύσκολα.

Το πρωί του Σαββάτου τους περίμενε άλλη μια απαιτητική προπόνηση που διήρκεσε 80′ και είχε δουλειά σε διαφορετικούς τομείς. Και δύναμη και αντοχή και τεχνική. Το ζέσταμα έγινε με ασκήσεις τεχνικής σε ζευγάρια και με ένα δεκάλεπτο σιρκουί με ειδικές ασκήσεις τεχνικής.

Ακολούθησαν έξι ασκήσεις σε αερόβιους ρυθμούς μέχρι το κατώφλι, τέσσερις ασκήσεις με μπάλα κι αγωνιστικά παιχνίδια και δύο με τρέξιμο κι εναλλαγές ρυθμού. Το κλείσιμο ήταν αφιερωμένο στο stability με ενδυνάμωση του κορμού". Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει και δεύτερη προπόνηση στις 19.00, στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ