ΠΑΟΚ

Προπονήσεις με το βλέμμα σε Έτο και διεθνείς

Προπονήσεις με το βλέμμα σε Έτο και διεθνείς

Μετά το κυριακάτικο ρεπό οι παίκτες του ΠΑΟΚ πιάνουν από την Δευτέρα και πάλι δουλειά ξεκινώντας την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Προπονήθηκε ο Έτο

Για την Δευτέρα στις 18.00 είναι προγραμματισμένο το ραντεβού των παικτών του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Δώνη για να ξεκινήσει η προετοιμασία εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" πήραν τις απαραίτητες ανάσες στο ρεπό που τους χορηγήθηκε την Κυριακή και από τΗ Δευτέρα θα αρχίσουν την προσπάθεια ανασύνταξης μετά τις ήττες από Ραπίντ και Ατρόμητο.

Ο Γιώργος Δώνης, βέβαια, δεν θα έχει στην διάθεση του τους διεθνείς, Γλύκο, Αθανασιάδη, Κουμάλο, Λάζαρ, Κουμάλο, Πέλκα και Σταφυλίδη, που αναμένεται να ενσωματωθούν στο πρόγραμμα αργότερα μέσα στην εβδομάδα, ενώ κανονικά θα δώσουν το παρών οι Παναγιωτούδης και Κωνσταντινίδης που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Νέων.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, σαφώς, και έχει το μυαλό του στους διεθνείς, απευχόμενος έναν νέο τραυματισμο, ο οποίος θα προστεθεί σε αυτούς των Γκαρσία, Σαλπιγγίδη και Βιβιάν.

Καλύτερα ο Έτο

Ο Βραζιλιάνος μπακ που είχε υποστεί θλάση α' βαθμού προπονήθηκε μόνος του την Κυριακή (9/9) και είναι πολύ πιθανό μέχρι την Τετάρτη να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι ενδείξεις αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από τη Δευτέρα όταν θα περάσει μια σειρά από τεστ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ