ΠΑΟΚ

Προεργασία για την προετοιμασία

Προεργασία για την προετοιμασία

Ο Άγγελος Αναστασιάδης με τους συνεργάτες του ξεκίνησαν ήδη τη δουλειά ενόψει της νέας περιόδου. Στην Ολλανδία ο γυμναστής του ΠΑΟΚ, Λεωνίδας Δημητρακόπουλος.

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να βρίσκονται σε διακοπές και κανένας να μην γνωρίζει το ρόστερ της επόμενης περιόδου, ωστόσο ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του ήδη έχουν πιάσει δουλειά και προετοιμάζονται ενόψει της νέας σεζόν.

Ενόψει του προγραμματισμού που γίνεται, για το Άρνεμ της Ολλανδίας "πέταξε" την Πέμπτη (22/5) ο γυμναστής του ΠΑΟΚ Λεωνίδας Δημητρακόπουλος, προκειμένου να δει τις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου στο Ντόρβερθ, όπου θα προετοιμαστεί ο "Δικέφαλος". Ο γυμναστής του ΠΑΟΚ θα δει επίσης τις διαδρομές πάνω στις οποίες θα σχεδιάσει το καθημερινό πρόγραμμα για τη φυσική κατάσταση.

Καθορίζεται το πρόγραμμα

Σε λίγες μέρες αναμένεται να καθοριστεί το πλήρες πρόγραμμα της προετοιμασίας. Μεταξύ 20 και 25 Ιουνίου αναμένεται να αρχίσουν οι προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία και μεταξύ 5 και 10 Ιουλίου αναμένεται να μεταβεί η ομάδα του ΠΑΟΚ στο Άρνεμ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ