ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Στον ΠΑΟΚ με έφερε το Champions League"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ) MOTIONTEAM

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα του Σεντ Γκάλεν έδωσε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μιλώντας για τους μεγάλους στόχους του με τον ΠΑΟΚ.

Τον λόγο που επέλεξε τον ΠΑΟΚ εξηγεί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, σε συνέντευξη του σε ιστοσελίδα της πόλης που μεγάλωσε, του Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας.

Μιλώντας στην "St Gallen Tagblatt", τόνισε:

"Θα μπορούσα να είχα πάει στην Κίνα. Αλλά ήθελα να παίξω ξανά στο Champions League. Το Champions League ήταν ο καλύτερος τρόπος για να συστηθώ φέτος, με τα γκολ που πέτυχα. Οι φίλαθλοι της Λέγκια στεναχωρέθηκαν όταν έφυγα από την ομάδα κι αυτό τα λέει όλα για τα επιτεύγματά μου".

Όσο για ΠΑΟΚ, έχει μόνο καλά λόγια να πει:

"Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στα κορυφαία κλαμπ στην Ελλάδα με πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές. Θέλω να παίξω ξανά στο Champions League. Με τον ΠΑΟΚ βλέπω πολλές πιθανότητες να προκριθούμε στην κορυφαία διοργάνωση. Όταν ήρθα ήμασταν όγδοοι και τώρα δεύτεροι. Είμαι ειδικός στο να ενσωματώνομαι στις ομάδες. Εχω αλλάξει πολλές ομάδες στην καριέρα μου και προσαρμόζομαι εύκολα σε αυτούς του είδους τις αλλαγές".

Αξίζει να τονιστεί ότι ο συντάκτης του κειμένου, λόγω των πολλών αλλαγών ομάδων στην καριέρα του, τον χαρακτηρίζει "αποδημητικό πουλί". Οι Πρίγιοβιτς μιλά, ακόμη, για την καλή προσαρμογή της οικογένειάς του στη Θεσσαλονίκη, όπου ειδικά το χειμώνα το κλίμα είναι πιο ήπιο.

Τέλος, στο ερώτημα αν θα παίξει για την Σεν Γκάλεν (είχε αγωνιστεί μόνο στις ακαδημίες της σε νεαρή ηλικία) απαντά πως "κανείς δεν ξέρει, ήταν όνειρό μου όταν ήμουν μικρός να παίξω. Στην Κίνα πάντως μπορώ να πάω σε μεγαλύτερη ηλικία".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ