ΠΑΟΚ

Πρέσινγκ στον Κρόιφ ελέω ΠΑΟΚ

Πρέσινγκ στον Κρόιφ ελέω ΠΑΟΚ

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ των επαφών Μακάμπι-Κρόιφ για την ανανέωση της συνεργασίας τους, υπό το φόβο πρότασης από τον Ιάκωβο Αγγελίδη.

Ένα από τα βασικά θέματα της αθλητικής επικαιρότητας του Ισραήλ αυτή την περίοδο είναι οι επαφές του ιδιοκτήτη της Μακάμπι Τελ α Βιβ, Μάικ Γκόλντχαρ με τον Ζόρντι Κρόιφ με θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους (το παρόν συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι), υπό το φόβο μίας ενδεχόμενης κρούσης από τον ΠΑΟΚ και τον Ιάκωβο Αγγελίδη.

Όπως αναφέρει ο ισραηλινός Τύπος, μέσα στον επόμενο μήνα θα γίνει ένα καθοριστικό ραντεβού των δύο ανδρών στην Ευρώπη προκειμένου να παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Ήδη, από τον περασμένο Δεκέμβρη οι δύο άνδρες είχαν κάνει μία συζήτηση στην οποία ο Ισραηλινοκαναδός επιχειρηματίας είχε καταθέσει τους βασικούς άξονες μίας πρότασης για ένα νέο διετές συμβόλαιο, χωρίς, όμως να αποσπάσει το οριστικό "οκ" του Ολλανδού.

Ποια είναι τα δύο κρίσιμα σημεία που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων;

Το πρώτο είναι οι απολαβές του Κρόιφ. Ο Ολλανδός αμείβεται περίπου με 350.000 ευρώ ετησίως και ζητά-λογικό αφού έχει πιστωθεί την αναγέννηση της Μακάμπι-μία αξιοσημείωτη αύξηση.

Το δεύτερο είναι το μπάτζετ που θα καθορίσει για την ομάδα της νέας περιόδου ο Γκόλντχαρ. Παίκτες όπως ο Ταλ Μπεν Χάίμ (ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ), ο Ράντε Πρίτσα, ο Χουάν Πάμπλο Κολίνας και ο Κάρλος Γκαρσία (κι αυτός έχει απασχολήσει τον Δικέφαλο) θεωρείται βέβαιο ότι θα φύγουν και πρέπει να βρεθούν οι αντικαταστάτες τους.

Ο ίδιος ο Κρόιφ, πάντως, με δήλωσή του σε τηλεοπτικό κανάλι την περασμένη Δευτέρα, τόνισε: "Θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον μου. Προέχουν συμβόλαια παικτών που λήγουν και υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να μιλήσουν μαζί τους. Σε λίγο καιρό θα είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ