ΠΑΟΚ

Πρέσινγκ σε Μακ για νέο συμβόλαιο

Πρέσινγκ σε Μακ για νέο συμβόλαιο
Μακ Σωτηρίου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Καθοριστικό επταήμερο για την αναπροσαρμογή των όρων συνεργασίας με τον Μακ. Σκέψεις για ενεργοποίηση του Μίχελ στις επαφές, που αν προκύψει βάζει σε δεύτερη μοίρα τον Άρνεσεν. Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Δανού.

Δεν προέκυψαν τυχαία τα δημοσιεύματα από Τουρκία και Ιταλία για το ενδιαφέρον της Αταλάντα και της Γαλατασαράι αντίστοιχα για τον Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος επιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε εξαιρετικά παιχνίδια στοEuropa Leagueκαι είναι λογικό, στα 24 του, να αποτελεί μία πολλά υποσχόμενη περίπτωση ποδοσφαιριστή, για πολλές ομάδες.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πληροφορίες του Sport24.gr,υπάρχουν και γερμανικοί σύλλογοι που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, βέβαια, λήγει το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο, όπως έχουμε ξαναγράψει, κανείς μέσα στην ομάδα δεν θέλει να μπει στον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο, έχοντας μάλιστα προηγηθεί και η παρουσία του στα τελικά τουEURO 2016,χωρίς να έχει συμφωνήσει σε νέο συμβόλαιο με πολύ βελτιωμένους οικονομικούς όρους.

Στόχος των συνεργατών του Ιβάν Σαββίδη είναι να γίνει άμεσα κρούση προκειμένου να αρχίσουν εντατικές διαπραγματεύσεις που θα οδηγήσουν σε συμφωνία. Μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει από σήμερα θα υπάρξει συνομιλία με τον ατζέντη του παίκτη, Γιουράι Βένγκλος με στόχο τη χρυσή τομή.

Σκέψεις για επαφές με Μίχελ

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν σκέψεις από τον Ιβάν Σαββίδη στις συζητήσεις με την πλευρά του Μακ να συμμετάσχει και ο Λούμπος Μίχελ που είναι συμπατριώτης τους. Αν συμβεί αυτό, τότε θα είναι μία ακόμη απόδειξη ότι έχουν περιοριστεί πολύ οι αρμοδιότητες του Φρανκ Άρνεσεν που δεν έχει την ελευθερία κινήσεων του καλοκαιριού.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι προβληματισμένος για το πώς αξιοποιήθηκαν τα ουκ ολίγα χρήματα που έδωσε το καλοκαίρι.

Δεν είναι τριετές κλειστό του Άρνεσεν

Σ' αυτό το σημείο αξίζει να υπογραμμίσουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία σε ό,τι αφορά στο συμβόλαιο συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Άρνεσεν. Ο Δανός μίλησε για τριετές πλάνο γιατί αυτής της διάρκειας είναι η συμφωνία που έκανε με τον Σαββίδη. Στο συμβόλαιό του, όμως, μπήκε ένας όρος που λέει ότι στο τέλος της φετινής σεζόν ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποφασίσει αν συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών ή ολοκληρωθεί στον έναν χρόνο. Μοναδική προϋπόθεση για την ενεργοποίηση αυτού του όρου είναι να έχει ενημερωθεί έγκαιρα ( κάποιες πληροφορίες μιλούν γιαdeadline ως τις 31 Μαρτίου) και εγγράφως ο Δανός.

Είναι και αυτή μία πληροφορία πάρα πολύ σημαντική για να αξιολογούνται σωστά τα γεγονότα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ