ΠΑΟΚ

Premier League καλεί Αθανασιάδη

Premier League καλεί Αθανασιάδη
Στέφανος Αθανασιάδης INTIME SPORTS

Το δρόμο της Premier League είναι πιθανό να ακολουθήσει το καλοκαίρι ο Στέφανος Αθανασιάδης. Διαβάστε για το ενδιαφέρον δυο συλλόγων από την Αγγλία που τον έχουν παρακολουθήσει από κοντά.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε και μετά από ένα μίνι σίριαλ κάποιων ημερών, ο Στέφανος Αθανασιάδης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2018, σχεδόν τετραπλασιάζοντας τις ετήσιες αποδοχές του.

Η συμφωνία των δυο πλευρών περιλαμβάνει και αύξηση της ρήτρας του ποδοσφαιριστή που από τα 3 εκ. ευρώ πήγε λίγο πάνω από τα 7 εκατομμύρια.

Ένα ποσό που στην Ελλάδα μοιάζει απαγορευτικό. Στο εξωτερικό όμως θεωρείται άκρως... φυσιολογικό.

Αγγλικά μάτια πάνω του

Σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε, τον Στέφανο Αθανασιάδη παρακολουθούν στενά δυο ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ ( όπως και σύλλογοι που διεκδικούν την άνοδο στην Πρέμιερ) και μάλιστα έχουν έρθει αρκετές φορές στην Ελλάδα για να τον δουν από κοντά.

Ο λόγος για την Στόουκ Σίτι και την Σουόνσι, δυο ομάδες που συνήθως τερματίζουν λίγο κάτω από τη μέση της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτό σημαίνει πως ο Κλάους θα αποχωρήσει το καλοκαίρι; Φυσικά και όχι. Έχουμε πει ξανά για το ενδιαφέρον της Βιγιαρέαλ που έμεινε ενδιαφέρον και λόγω της αγάπης του παίκτη για τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια άλλο πέρσι, άλλο φέτος. Αν βάλει 5-6 γκολ ακόμα στα παιχνίδια που απομένουν ( μαζί με τα πλέι οφ) και πληρώσει τη ρήτρα κάποια ομάδα, τότε ίσως το σκεφτεί ξανά.

Μην ξεχνάμε πως είναι 26 προς τα 27 και αυτή θα είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για καριέρα στο εξωτερικό. Τα 7 εκ. ευρώ ( και κάτι ψιλά) της ρήτρας πάντως δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο για σύλλογο της Πρέμιερ.

Ο Κλάους φέτος

Σεζόν 2014-2015: 35 συμμετοχές, 18 γκολ, 4 ασίστ

Η καλύτερη του σεζόν

Σεζόν 2012-2013: 42 συμμετοχές, 23 γκολ, 7 ασίστ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ