ΠΑΟΚ

Πόσο πολύτιμος είναι ο Μακ

Πόσο πολύτιμος είναι ο Μακ
Μακ INTIME SPORTS

Μεγάλη συζήτηση άνοιξε για την επιλογή του Αναστασιάδη να μην ξεκινήσει τον Ρόμπερτ Μακ βασικό στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ δεν διαθέτει άλλον παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μακ, ο Σλοβάκος αποδεικνύεται ότι είναι υπερπολύτιμος για τον φετινό Δικέφαλο.

Ο Αναστασιάδης επέλεξε να μην τον ξεκινήσει βασικό στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και βλέποντας ότι ο ΠΑΟΚ "ζωντάνεψε" επιθετικά με την είσοδο του Μακ στο γήπεδο, στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, άνοιξε συζήτηση για την απόφαση του τεχνικού του Δικεφάλου να τον κρατήσει στον πάγκο.

Ο Αναστασιάδης εξήγησε μετά το ματς ότι τον προστάτευσε γιατί κατά την διάρκεια της εβδομάδας αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι -όπως φάνηκε ξανά- δεν υπάρχει η "πολυτέλεια" ο φετινός ΠΑΟΚ να μην έχει στη συνθεσή του τον Μακ.

Στα 45 και κάτι λεπτά που έπαιξε είχε δύο τελικές προσπάθειες όσες, δηλαδή, και οι Νομπόα, Περέιρα που έπαιξαν σε όλο το ματς, ένα γκολ μετά από εξαιρετική προσωπική ενέργεια, ένα κλέψιμο και τρία λάθη, όντας από τους πιο πολύτιμους παίκτες του ΠΑΟΚ, παρόλο που ήρθε από τον πάγκο.

Με "όπλο" του, κυρίως, την ταχύτητά και την έκρηξή του, είναι ο μοναδικός παίκτης του ρόστερ του ΠΑΟΚ που μπορεί να αφήσει με ευκολία πίσω του έναν αντίπαλο και άρα να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα από τα άκρα και είτε να ανοίξει διαδρόμους στους συμπαίκτες του, είτε να τους τροφοδοτήσει σε θέση βολής για να σκοράρουν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ