ΠΑΟΚ

Ποντάρει σε σίγουρες λύσεις

Ποντάρει σε σίγουρες λύσεις
INTIME SPORTS

Πώς ο Λάσλο Μπόλονι σκέφτεται να καλύψει τα κενά από αποχωρήσεις και τραυματισμούς στο δύσκολο παιχνίδι με τη SKODA Ξάνθη.

Η αλήθεια είναι ότι τις δύο τελευταίες μέρες ο Λάσλο Μπόλονι δεν... άνοιξε διάπλατα τα πλάνα του για τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη.

Η κακοκαιρία την Παρασκευή (6/1) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και το... καθιερωμένο χαλάρωμα στην Τούμπα το πρωί του Σαββάτου ήταν η αιτία που ο Ρουμάνος τεχνικός δεν προχώρησε σε βάθος τις πρόβες ενδεκάδας.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν έχει στη σκέψη του τις λύσεις για να καλυφθούν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί είτε από αποχωρήσεις (Βιεϊρίνια και Κοντρέρας, αν και ο Χιλιανός τις τελευταίες εβδομάδες δεν αγωνιζόταν λόγω τραυματισμού), είτε από τραυματισμούς (το πρόβλημα που προέκυψε με τον Γεωργιάδη μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό).

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο Ρουμάνος τεχνικός είναι δύσκολο να επαναλάβει το πείραμα με τον Κατσικά (το είχε προαναγγείλει εμμέσως στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης) και μάλλον θα προτιμήσει τον Τσιρίλο δίπλα στον Μαλεζά, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την απουσία του Γεωργιάδη το κενό θα καλυφθεί μάλλον με την παρουσία του Φωτάκη σε ρόλο πλάγιου χαφ και τη μετατόπιση του Σαλπιγγίδη στα αριστερά.

Μία πιθανή ενδεκάδα, λοιπόν, αν και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί μέχρι την τελευταία στιγμή είναι η ακόλουθη: Ο Γλύκος κάτω από την εστία (λίγες πιθανότητες φαίνεται να συγκεντρώνει η χρησιμοποίηση του Κρέσιτς), ο Λίνο (αριστερά) και ο Έτο στα άκρα της άμυνας και οι Τσιρίλο, Μαλεζάς σε ρόλο κεντρικών αμυντικών. Στα χαφ η τριάδα θα αποτελείται από τους Γκαρσία, Λάζαρ και Ίβιτς, στα άκρα θα κινούνται Φωτάκης και Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης. Μικρές ελπίδες για ενδεκάδα έχουν και οι Μπαλάφας, Σταφυλίδης και Γιάννου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ