ΠΑΟΚ

Ποντάρει σε ενδεκάδα με ρυθμό

Ποντάρει σε ενδεκάδα με ρυθμό
INTIME SPORTS

Γιατί ο Λάσλο Μπόλονι δύσκολα θα φύγει από τη... συνταγή του αγώνα με τον Πανιώνιο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ποιες είναι οι σκέψεις και σε ποια θέση υπάρχει μικρό ενδεχόμενο για αλλαγές

" Δεν θα κάνουμε κάτι ξεχωριστό σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως σε όλες τις χώρες υπάρχουν ντέρμπι, όμως, όλα τα ντέρμπι δίνουν τρεις βαθμούς, όχι 4, 5 ή 7".

Μ' αυτή του τη δήλωση ο Λάσλο Μπόλονι δημοσιοποίησε τις σκέψεις του για το πλάνο αντιμετώπισης της ΑΕΚ στο αυριανό (25/9) ντέρμπι της Τούμπας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν δείχνει, τουλάχιστον δημόσια, καμία διάθεση να αλλάξει πρόσωπα και τρόπο συγκρότησης της ενδεκάδας σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ποντάρει πολύ στο γεγονός πώς η ομάδα του δείχνει να έχει έναν πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό (όπως έδειξε κυρίως στο β' μέρος του αγώνα της Νέας Σμύρνης), γι' αυτό και κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα.

Μπροστά από τον Κρέσιτς, από τα αριστερά προς τα δεξιά τους Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζά, Έτο και στη μεσαία γραμμή την τριάδα Γκαρσία, Φωτάκη και Ίβιτς. Στα άκρα της επίθεσης τους Βιεϊρίνια (αριστερά), Σαλπιγγίδη (δεξιά) και στην κορυφή τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Αν υπάρχει σκέψη αλλαγής, αυτή αφορά στα χαφ, όπου ο Μπόλονι έχει πληθώρα διαθέσιμων λύσεων. Μικρό ενδεχόμενο, λοιπόν, υπάρχει να δούμε τον Αρίας δίπλα στον Γκαρσία και τον Φωτάκη λίγο πιο προωθημένο στη θέση του Ίβιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ