ΠΑΟΚ

"Πολύ κοντά σε συμφωνία με ΠΑΟΚ ο Τοϊβόνεν"

"Πολύ κοντά σε συμφωνία με ΠΑΟΚ ο Τοϊβόνεν"

Διαβάστε τι αναφέρει δημοσίευμα σουηδικής ιστοσελίδας για την προσπάθεια του Άρνεσεν να φέρει τον διεθνή επιθετικό Τοϊβόνεν στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ.

Στο ρεπορτάζ του " fotbollskanalen.se" σημειώνεται πως, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελλάδα, Τοϊβόνεν και ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά σε... γάμο.

"Στην παρούσα φάση ο ΠΑΟΚ διαθέτει μόνο έναν έμπειρο επιθετικό, τον Στέφανο Αθανασιάδη και τόσο ο Άρνεσεν, όσο και ο προπονητής Ίγκορ Τούντορ θέλουν έναν ακόμη παίκτη με εμπειρία. Και ο Τοϊβόνεν είναι πολύ ψηλά στη λίστα τους και τώρα πολύ κοντά σε συμφωνία" είναι τα λόγια μίας πολύ καλά πληροφορημένης ελληνικής πηγής.

"Ψηστήρι" ακόμα και στα σουηδικά

Ο Ολα Τοϊβόνεν δέχεται "ασφυκτικό πρέσινγκ" από τους φίλους του ΠΑΟΚ για να πει το πολυπόθητο "ναι" και να μετακομίσει στην Τούμπα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ότι κάτω από φωτογραφία που ανήρτησε ο Σουηδός επιθετικός, στην οποία απεικονίζεται αγκαλιά με τον Ζιντάν, οι οπαδοί του Δικεφάλου τον "βομβάρδισαν" με μηνύματα, ακόμη και στα σουηδικά, με τα οποία τον καλούσαν να έρθει στον ΠΑΟΚ.

"Πολύ κοντά σε συμφωνία με ΠΑΟΚ ο Τοϊβόνεν"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ