ΠΑΟΚ

Πολλοί "είδαν" Μακ!

Πολλοί "είδαν" Μακ!

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν η αιτία της παρουσίας scouts από την Αγγλία και την Ιταλία, στον αγώνα της εθνικής Σλοβακίας με την αντίστοιχη της Ισπανίας.

Λογικό κι επόμενο ήταν να συνέβαινε, ειδικά σε ένα τόσο "εμπορικό" ματς κόντρα στους Ισπανούς. Ο Ρόμπερτ Μακ έχει κάνει πολλούς εντός των συνόρων να μιλάνε για εκείνον με τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ, και το παιχνίδι της Σλοβακίας με τη "φούρια ρόχα" ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ορισμένους ευρωπαϊκούς συλλόγους να "τσεκάρουν" από κοντά τον άσο του "Δικέφαλου".

Μπορεί ο Μακ να έγινε αλλαγή στο 61' από τον Στοχ, ωστόσο, οι απεσταλμένοι των ομάδων είδαν όσα ήθελαν να δουν από εκείνον και δεν... έπεσαν από τα σύννεφα με την κίνηση του Κόζακ να τον βγάλει από το παιχνίδι. Γνώριζαν, άλλωστε, ότι ο Μακ ταλαιπωρήθηκε από ίωση και υψηλό πυρετό τις μέρες που προηγήθηκαν και δεν θα μπορούσε να "βγάλει" όλο το ματς.

Η εμφάνιση κόντρα στη "φούρια ρόχα" έβαλε για τα καλά πια τον Ρόμπερτ Μακ ψηλά στη λίστα των... υπό παρακολούθηση παικτών για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, οι οποίες δεν αποκλείεται να στείλουν ανθρώπους τους και στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Στην διοργάνωση, δηλαδή, που ο Σλοβάκος "βγάζει μάτια" έχοντας πετύχει 4 γκολ και ευρισκόμενος στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Χαμηλά την μπάλα...

Πως αντιδρά, όμως, ο Μακ σε όλα αυτά; Ο Σλοβάκος γνωρίζει ότι με τις εμφανίσεις του έχει κάνει πολλούς να μιλάνε για εκείνον με τα καλύτερα λόγια, αλλά τα μυαλά του δεν έχουν πάρει αέρα. Ξέρει πως ακόμη βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ και σκοπεύει να δώσει, αλλά και να πάρει πολλά από τη νέα του ομάδα. Το μέλλον, άλλωστε, του ανήκει και σε βάθος χρόνου θα μπορέσει να ασχοληθεί πιο... οργανωμένα με τις "σειρήνες" που ηχούν τον τελευταίο καιρό στα αυτιά του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ