ΠΑΟΚ

Ποια είναι η χασούρα του ΠΑΟΚ με Δώνη

Ποια είναι η χασούρα του ΠΑΟΚ με Δώνη
Δώνης INTIME SPORTS

Τι χάνει πραγματικά ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση του πρώην προπονητή του "Δικεφάλου του Βορρά", Γιώργου Δώνη.

Στη συμφωνία μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Γιώργου Δώνη όπως είχε τροποποιηθεί μετά τις συζητήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη, προβλεπόταν ότι αν συνέτρεχε σοβαρός λόγος θα μπορούσε να λυθεί η συνεργασία με την καταβολή μίας αποζημίωσης ύψους 200.000 ευρώ συν τα δεδουλευμένα.

Αν ίσχυε αυτό, τότε ο Έλληνας τεχνικός θα εισέπραττε ένα ποσό περίπου 260.000 ευρώ και θα έκλεινε το κεφάλαιο ΠΑΟΚ.

Με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα, όμως, η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ έκρινε πώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είχε σοβαρό λόγο για να λύσει τη συνεργασία της με τον Έλληνα τεχνικό και άρα θα πρέπει να του καταβάλει (σε δόσεις όπως προβλεπόταν και όχι εφάπαξ) όλα τα χρήματα του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου, δηλαδή 460.000 ευρώ, συν τα δεδουλευμένα που ανέβασαν το τελικό ποσό κοντά στις 520.000 ευρώ.

Ουσιαστικά αυτή η διαφορά των 260.000 ευρώ είναι η ζημία του ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που μετά τον αποκλεισμό από τον Αστέρα Τρίπολης είχε παρθεί απόφαση για απομάκρυνση του Δώνη.

Ηθική βλάβη δεν έχει επιδικαστεί υπέρ του Έλληνα τεχνικού, ενώ θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ έχει δικαίωμα έφεσης. Επιπλέον, δεν έχει βγει ακόμη η απόφαση για τους τρεις συνεργάτες του Δώνη (Αγγελίνας, Γεωργίτσας, Μαλλιαρίστης) που εκτιμάται ότι μπορεί να βγάλει ένα επιπλέον ποσό 300.000 ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ