ΠΑΟΚ

Ποια είναι η συμφωνία για Μάρτενς

Ποια είναι η συμφωνία για Μάρτενς
INTIME SPORTS

Ποιοι είναι οι όροι του ΠΑΟΚ στη συμφωνία με τη Σερκλ Μπριζ για τον δανεισμό του Βέλγου μέσου.

Ο Μάρτεν Μάαρτενς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σερκλ Μπριζ. Η βελγική ομάδα απέκτησε τον μέσο του ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες. Οι Βέλγοι θα καλύψουν πάνω από το 50% του συμβολαίου του μέσου του "Δικεφάλου", το οποίο, θυμίζουμε, κυμαίνεται κοντά στις 700.000 ευρώ.

Στη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Σερκλ Μπριζ υπάρχει η σημείωση πως σε περίπτωση που παραμείνει στην πρώτη κατηγορία η βελγική ομάδα, είναι υποχρεωμένη να κρατήσει τον Μάρτενς στις τάξεις της για τα επόμενα δύο χρόνια. Προσφέροντάς του, δηλαδή, διετές συμβόλαιο! Ο Βέλγος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το 2016. Έτσι, σε περίπτωση που μείνει στην πρώτη κατηγορία η Σερκλ Μπριζ, ουσιαστικά ο "Δικέφαλος" απαλλάσσεται από το συμβόλαιό του Μάρτενς!

Με άλλα λόγια; Ο ΠΑΟΚ από τον δανεισμό "γλιτώνει" ένα ποσό που ξεπερνά τις 300.000 ευρώ, ενώ και αν μείνει στη Σερκλ Μπριζ ο Μάρτενς θα "γλιτώσει" και άλλες 700.000, τα χρήματα που θα έδινε δηλαδή στον παίκτη την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Λίγη ώρα αργότερα η Σερκλ Μπριζ ανακοίνωσε και επίσημα στην ιστοσελίδα της την απόκτηση του Μάρτενς από τον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Δείτε την σχετική ανακοίνωση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ