ΠΑΟΚ

Πληρώνει τα Γιάννινα μέχρι το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ

Πληρώνει τα Γιάννινα μέχρι το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ δίνει την... πρώτη δόση στον ΠΑΣ για τη μεταγραφή του Μάρκου Βελλίδη και θα εξοφλήσει αν αυτός μείνει στην Τούμπα και μετά το καλοκαίρι.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το μεσημέρι την συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Μάρκο Βελλίδη για συμβόλαιο 2,5 χρόνων. Όπως έχει γράψει πριν από μερικές μέρες το Sport24.gr, στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα συμβόλαιο 6 μηνών + 2 χρόνων, αφού υπάρχουν όροι που δίνουν τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να το λύσει το καλοκαίρι αν δεν μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία του Βελλίδη.

Γι' αυτό άλλωστε και τα χρήματα που ο ΠΑΟΚ θα δώσει (αν δεν το έχει κάνει ήδη...) στον ΠΑΣ Γιάννινα αντιστοιχούν στο διάστημα μέχρι το καλοκαίρι και το υπόλοιπο ποσό θα πληρωθεί αν ενεργοποιηθούν τα υπόλοιπα δύο χρόνια του συμβολαίου του 29άχρονου τερματοφύλακα.

Λεπτομέρειες για τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του ΠΑΣ δεν έγιναν γνωστές, σύμφωνα, όμως, με κάποιες πληροφορίες που δεν είναι απόλυτα διασταυρωμένες το ποσό για το πρώτο εξάμηνο φθάνει περίπου τις 100.000 ευρώ.

Εξάλλου, σε ό,τι έχει να κάνει με το συμβόλαιο του Βελλίδη, οι ετήσιες απολαβές φθάνουν τις 160.000 ευρώ ετησίως και με μπόνους (συμμετοχών, στόχων) μπορούν να ανέβουν μέχρι τις 200.000.

Γερή γεύση από ΠΑΟΚ

Ο Μάρκος Βελλιδης θα μπει για τα καλά στο κλίμα της νέας ομάδας του, αφού η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ-στην οποία θα συμμετέχει-θα μείνει στην Αθήνα μέχρι και την Τετάρτη οπότε θα δώσει το πρώτο από τα δύο παιχνίδια της φάσης των "8" του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και μετά θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ