ΠΑΟΚ

Πλήγμα με Βούκιτς στον ΠΑΟΚ

Πλήγμα με Βούκιτς στον ΠΑΟΚ

Ο Βούκιτς χτύπησε στο διπλό της Τετάρτης (16/10) και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση. Επέστρεψαν οι διεθνείς στον ΠΑΟΚ.

Ημέρα επιστροφών ήταν η σημερινή (16/10) στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, καθώς ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις του "Δικεφάλου" εννιά ποδοσφαιριστές που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Συγκεκριμένα, γύρισαν οι Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Τζιόλης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Νίνης, Κάτσε, Λάζαρ, Κίτσιου. Όσοι αγωνίστηκαν στους χθεσινούς αγώνες των Εθνικών, ακολούθησαν σήμερα πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπείες.

Οι Νίνης και Τζαβέλλας που δεν είχαν συμμετοχή στο ματς με το Λιχτενστάιν κι ο Αθανασιάδης που αγωνίστηκε για λίγα λεπτά, προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα.

Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής και ολοκληρώθηκε με διπλό 9 εναντίον 9. Ενα διπλό με πολύ δυνατές μονομαχίες και δυστυχώς τραυματισμούς.

Σοβαρότερος όλων αυτός του Βούκιτς που αισθάνθηκε πόνους στη γάμπα και αποχώρησε, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση.

Ο Λούκας έπεσε θύμα δυνατού τάκλιν και αποχώρησε με χτύπημα στον αστράγαλο, ενώ αντίστοιχο χτύπημα στο "καλάμι" δέχτηκε στο τέλος της προπόνησης κι ο Νίνης.

Ο Ισπανός και ο Έλληνας δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα εκ πρώτης όψεως και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί αύριο. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ