ΠΑΟΚ

Πιο πολλά από τον Μπερμπάτοφ, ζητά ο Καρτάμπια

Πιο πολλά από τον Μπερμπάτοφ, ζητά ο Καρτάμπια

Τι συμβαίνει με το φλερτ Φεντερίκο Καρτάμπια και ΠΑΟΚ. Οι απαιτήσεις της Βαλένθια και η στάση του ποδοσφαιιρστή. Φήμες για τον Αραούχο. (VIDEOS)

Ο ΠΑΟΚ αποκτά παίκτη που αγωνιζόταν στην Πολωνία (Πρίγιοβιτς), κλείνει Βραζιλιάνο από τη Ligue 1 (Ενρίκε) και έχει καπαρώσει και τον Αμρ Ουάρντα του Παναιτωλικού. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να πει "μεταγραφές τέλος", αφού υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται τουλάχιστον μία ακόμη κίνηση.

Καταρχήν, πρέπει να τονίσουμε ότι όντως "έπαιξε" το όνομα του 23χρονου διεθνή με την U-20 της Αργεντινής, Φεντερίκο Καρτάμπια. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Βαλένθια έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στις νυχτερίδες και με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, έχει τεθεί θέμα αποχώρησής του από την ομάδα.

Η Βαλένθια έχει βάλει πωλητήριο στο 1,5 εκατ. ευρώ που φυσικά μπορεί να "πέσει" με τις διαπραγματεύσεις. Το πρόβλημα δεν ήταν αυτό για τον ΠΑΟΚ, αλλά οι πολύ υψηλές απαιτήσεις του παίκτη που αξιώνει συμβόλαιο μεγαλύτερο του Μπερμπάτοφ (ο Βούλγαρος πήρε στον Δικέφαλο περίπου 2 εκατ. ευρώ για μία σεζόν).

Με αυτές τις προϋποθέσεις, βέβαια, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κινηθεί για την απόκτησή του, εκτός κι αν ο παίκτης και ο ατζέντης του αλλάξουν στάση.

Φήμες για Αραούχο

Εξάλλου, χθες το βράδυθ προέκυψε έντονη φημολογία από την Ισπανία για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ να αποκτήσει με δανεισμό τον Σέρχιο Αραούχο. Ο 24χρονος Αργεντινός επιθετικός (παίζει και στα άκρα) δεν παίζει πολύ φέτος στη Λας Πάλμας (τον είχε αποκτήσει με 2,5 εκατ. ευρώ από τη Μπόκα Τζούνιορς) και η ισπανική ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2020 είναι ανοιχτή να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα για να μη μένει ανενεργός.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ