ΠΑΟΚ

Πήρε σειρά το οικονομικό για Μάντλουνγκ

Πήρε σειρά το οικονομικό για Μάντλουνγκ

Ο Αλεξάντερ Μάντλουνγκ υποβλήθηκε σε εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια κάθισε στο τραπέζι των (σκληρών) διαπραγματεύσεων με ΠΑΟΚ.

Δεν προπονήθηκε το απόγευμα ο Αλεξάντερ Μάντλουνγκ, αν και η ΠΑΕ ενημέρωνε το πρωί ότι θα γυμναστεί κανονικά. Οσο για το γιατί δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα; Η ενημέρωση ήταν ότι κουράστηκε από τα εργομετρικά και γι' αυτό δεν πήγε προπόνηση.

Ωστόσο υπάρχει και μια άλλη εκδοχή που "βγαίνει" μέσα από την ομάδα. Οτι ευθύς εξαρχής είχε συμφωνηθεί να μην προπονηθεί το απόγευμα. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο Μάντλουνγκ δεν προπονήθηκε γιατί δεν υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό.

Παρ' ότι υπήρχε μία καταρχήν συμφωνία, τα οικονομικά δεδομένα που έθεσε η Μαρία Γκοντσάρεβα δεν έγιναν καταρχήν αποδεκτά από τον Γερμανό, οι διαπραγματεύσεις γινόταν μέχρι αργά και πιθανόν την Τετάρτη να φανεί προς τα που κλίνει η υπόθεση (παραμονή ή αποχώρηση).

Ίσως γι' αυτό η ΠΑΕ να ενημέρωνε ότι αύριο θα παρθεί απόφαση. Τα εργομετρικά έδειξαν ότι ο Μάντλουνγκ είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά όχι σε σημείο που να τον βλέπουν οι άνθρωποι της ομάδας αρνητικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ