ΠΑΟΚ

Πετάει για Ελλάδα ο Νομπόα

Πετάει για Ελλάδα ο Νομπόα

Ο 29χρονος διεθνής μέσος, Κριστιάν Νομπόα, έρχεται στην Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιήσει την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε λεπτομέρειες, κατακλυσμός μηνυμάτων στο προφίλ της συζύγου του στο instagram.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μία ανάσα από μία πολύ μεγάλη μεταγραφή. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον ατζέντη του Κριστιάν Νομπόα, ο οποίος έδωσε το ok στον πελάτη του για να "πετάξει" με προορισμό την Ελλάδα.

Ο διεθνής άσος αναμένεται στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Πέμπτης (8/1), χωρίς ακόμη, πάντως, να έχει διευκρινιστεί η ακριβής ώρα αφιξής του, για να έχει τις τελικές επαφές με τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2,5 ετών, που θα του αποφέρει για κάθε χρονιά πάνω από 1 εκ. ευρώ.

Η πρώτη σούπερ μεταγραφή του ΠΑΟΚ, λοιπόν, είναι γεγονός, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έπονται και άλλα "χτυπήματα" στις θέσεις του στόπερ και του εξτρέμ.

Κατακλυσμός μηνυμάτων

Στο μεταξύ, το προφίλ της πανέμορφης Ρωσίδας συζύγου του Κριστιάν Νομπόα, Ολγας Ρομάνοβα, στο instagram έχει κατακλυστεί από μηνύματα φιλάθλων του ΠΑΟΚ που κάνουν τα πάντα προκειμένου να την πείσουν ότι πρέπει να έρθει με τον άντρα της στην Θεσσαλονίκη!

Πάρτε μία γεύση

Моя семья!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Olga Noboa Romanova (@olganoboaromanova) στις

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ