ΠΑΟΚ

Περιθώριο μέχρι τα τέλη Μάη για τους δανεικούς

Περιθώριο μέχρι τα τέλη Μάη για τους δανεικούς
Σίλντενφελντ INTIME SPORTS

Γιατί δεν βιάζονται στον ΠΑΟΚ να προχωρήσουν σε επαφές για το μέλλον των Καμαρά, Σίλντενφελντ και Ολίσε στην Τούμπα

Οι περιπτώσεις των δανεικών Καμαρά, Σίλντενφελντ και Ολίσε αρχίζουν να συζητιούνται στα υψηλά κλιμάκια του ΠΑΟΚ, αφού τα στοιχεία που δείχνουν στους αγώνες είναι αρκετά καλά.

Ωστόσο, κανείς δεν βιάζεται να πάρει οριστικές αποφάσεις και να μπει σε διαπραγμάτευση με τις ομάδες τους για την παραμονή τους και τα επόμενα χρόνια στην Τούμπα.

Γνωρίζουν στην ΠΑΕ ότι έχουν το πάνω χέρι και αυτό δεν προκύπτει ως αυθαίρετο συμπέρασμα, αλλά αποτυπώνεται μέσα από τις συμφωνίες που έχουν γίνει για το δανεισμό τους.

Για τους δύο-Καμαρά και Σίλντενφελντ-που έχουν στα συμβόλαιά τους ρήτρες αγοράς (1,2 εκ. ευρώ και 800.000 αντίστοιχα), υπάρχει όρος που αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να ενημερώσει μέχρι τέλη Μαΐου αν θέλει να τις ενεργοποιήσει.

Μάλιστα, αν το κάνει, του δίνεται και ένα χρονικό περιθώριο μέχρι την καταβολή των αντίστοιχων ποσών. Παράλληλα, εκείνη την περίοδο ολοκληρώνονται και τα πλέι οφ και θα έχει ξεκάθαρη εικόνα και για τον Ολίσε και θα μπορεί να συζητήσει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αν το θέλει.Κατά συνέπεια, η ΠΑΕ έχει ακόμη χρόνο μπροστά της να πάρει την οριστική απόφαση για το αν θα αποκτήσει τους δανεικούς από το Γενάρη παίκτες.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι αν υπάρχουν προϋποθέσεις να μειώσει τις ρήτρες δεν θα προσπαθήσει να καλλιεργήσει το έδαφος από τώρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ