ΠΑΟΚ

Περιμένουν απάντηση για Κάτσε

Περιμένουν απάντηση για Κάτσε
Μπεργκ Κάτσε INTIME SPORTS

Οι ανακατατάξεις στο πρόγραμμα της Superleague, αλλάζουν τα δεδομένα και όσον αφορά τις τιμωρίες παικτών λόγω καρτών. Τι γίνεται με Κάτσε.

Εκτός του ότι οι ομάδες βγαίνουν εκτός αγωνιστικού ρυθμού, από τις απανωτές αναβολές στο πρωτάθλημα της Superleague, υπάρχουν κι αλλα ζητήματα τα οποία περιπλέκονται με την πάυση των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ενα από αυτά είναι το θέμα με τις τιμωρίες παικτών, που είχαν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους στα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής, η οποία, τελικά, δεν θα διεξαχθεί την αρχικώς προγραμματισμένη ημερομηνία.

Στον ΠΑΟΚ, για παράδειγμα, είχε δηλωθεί ο Κάτσε να εκτίσει την τιμωρία του στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά, πλέον, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, και επειδή ο ΚΑΠ δεν είναι ξεκάθαρος οι άνθρωποι του Δικεφάλου ζήτησαν διευκρινίσεις από την Λίγκα, περιμένοντας αύριο (25/11) επίσημη ενημέρωση για το τι ισχύει σε αυτή την περίπτωση.

Σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Στο μεταξύ, έγινε την Δευτέρα στην Αθήνα η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που θα πραγματοποιηθεί την άλλη Τετάρτη (3/12) στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ, Ηλία Γεροντίδη, ο οποίος ζήτησε να τηρηθούν αυστηρά μέτρα, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Ουσιαστικά, ήταν μία επανάληψη όσων είχαν ειπωθεί στη σύσκεψη πριν αναβληθεί το ντέρμπι, λόγω του θανάτου του 46χρονου οπαδού του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ