ΠΑΟΚ

Περιμένουν πιο πειστικές εμφανίσεις στον ΠΑΟΚ

Περιμένουν πιο πειστικές εμφανίσεις στον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Δείτε που επικεντρώνονται στον ΠΑΟΚ μετά τις δύο σερί επιτυχίες κόντρα σε Ξάνθη και Κέρκυρα. Εκτίει με Πανιώνιο ο Νομπόα, βλέπει Βέροια-Αστέρας ο Γεωργιάδης

Στον ΠΑΟΚ δεν εφησυχάζουν από τις δύο απανωτές νίκες απέναντι σε Ξάνθη και Κέρκυρα. Ξέρουν ότι χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, ενώ σημειώνουν ότι, τουλάχιστον, στην παρούσα φάση, η ομάδα φαίνεται να εμπεδώνει την νοοτροπία να μην απειλείται, κάτι σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι στις προηγούμενες διαδικασίες των πλέι οφ, κυρίως, οι άμυνες ήταν που έκριναν την πρωτιά.

Επισημαίνουν ακόμη ότι οι εμφανίσεις πρέπει να γίνουν πιο πειστικές για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και κάπου εκεί μπαίνει ο παράγοντας εύκολο γκολ. Γιατί για παράδειγμα εάν ο ΠΑΟΚ είχε σκοράρει από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Κέρκυρα, στις ευκαιρίες που του δόθηκαν, δεν θα καρδιοχτυπούσε στο τέλος. Γι' αυτό και περιμένουν από τους επιθετικούς, πλέον, να ξαναναλάβουν δράση και να διευκολύνουν το έργο της ομάδας.

Βλέπει Βέροια-Αστέρας ο Γ.Χ., εκτίει με Πανιώνιο ο Νομπόα

Ο Γιώργος Γεωργιάδης παρακολούθησε χθες το Ατρόμητος-Γιάννινα, ενώ θα δει σήμερα και το παιχνίδι Βέροια-Αστέρας Τρίπολης ώστε να αποκτήσει όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα για τους πιθανούς αντιπάλους στα πλέι οφ. Ο Κριστιάν Νομπόα δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Τέλος, το εκπληκτικό γκολ με ευθύβολο σουτ που πέτυχε ο Γιάννης Σκόνδρας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο ψηφίστηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ ως το κορυφαίο του προηγούμενου μήνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ