ΠΑΟΚ

Περιμένει Τζεμπούρ, δε σταματά να ψάχνει

Περιμένει Τζεμπούρ, δε σταματά να ψάχνει
INTIME SPORTS

Πώς κινείται στο μεταγραφικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 24ωρα και γιατί συνεχίζει να τηρεί στάση αναμονής στην υπόθεση του Ραφίκ Τζεμπούρ.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την έρευνα και τις επαφές για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του, ωστόσο δεν υπάρχει πλέον η βιασύνη των πρώτων ημερών προετοιμασίας, αφού το ρόστερ έχει συμπληρωθεί κατά πολύ μεγάλο ποσοστό.

Ο Στέφενς και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βλέπουν ότι υπάρχει η ανάγκη για λίγες ακόμη ποιοτικές προσθήκες, ωστόσο, είναι σαφές ότι στη φάση που βρίσκεται η ομάδα, θα στηριχθεί κυρίως στους υπάρχοντες παίκτες στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ενημερώσου για τα νέα από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ μέσα από το ολοκαίνουριο SPORT 24 app για iPhone και Android. Αν δεν το έχεις "κατεβάσει", μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή από τα App Store και Google Play.

Γι' αυτό, για παράδειγμα, προκύπτει ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει ένα ακόμη στόπερ, αλλά μπορεί να τον πάρει αργότερα και όχι άμεσα.

Τη δεδομένη χρονική περίοδο, το βάρος έχει πέσει στην ενίσχυση στη γραμμή κρούσης. Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να περιμένει το Τζεμπούρ, έχοντας πάρει μηνύματα από την πλευρά του ότι μέχρι το Σάββατο το αργότερο θα έχει απαντήσει οριστικά (και αν δεν έχει βρει καλύτερη πρόταση από το εξωτερικό πιθανόν θα πει το ναι), παράλληλα, όμως, κάνει επαφές και για περιπτώσεις άλλων στράικερ προκειμένου να έχει εναλλακτικές λύσεις.

Σε κάθε περίπτωση, αυτός που πλέον καθορίζει το πόσο αργά ή γρήγορα κινείται ο ΠΑΟΚ στα μεταγραφικά είναι ο Χουμπ Στέφενς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ