ΠΑΟΚ

Περιμένει ΠΑΟΚ, μιλάει με άλλους ο Χακόμπο

Περιμένει ΠΑΟΚ, μιλάει με άλλους ο Χακόμπο
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ δεν προχωράει στην ενεργοποίηση της συμφωνίας με τον Χακόμπο και ο Ισπανός τερματοφύλακας συζητάει με ομάδες από την Ισπανία και την Αγγλία.

Παρότι είχαν συμφωνήσει ο Χακόμπο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" δεν προχωρούν στην ενεργοποίηση της συμφωνίας κι έτσι τις τελευταίες ώρες ο 30χρονος πορτιέρο συζητάει με ομάδες από Ισπανία και Αγγλία.

Οι συζητήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον Χακόμπο πέρασαν από διάφορα στάδια. Τελευταία, οι δύο πλευρές τα βρήκαν για νέα συνεργασία, όμως, οι ιθύνοντες του "Δικεφάλου" δεν κάνουν κινήσεις για να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία τους με τον Ισπανό τερματοφύλακα.

Ακόμη, δεν έχουν σταλεί στον Χακόμπο ούτε το νέο συμβόλαιο, ούτε τα εισιτήριά του για να ταξιδέψει για την Ελλάδα, κι αυτό έχει οδηγήσει τον Ισπανό πορτιέρο -που δεν θέλει να χρονοτριβεί- να ξεκινήσει επαφές με ομάδες από την Αγγλία και την πατρίδα του.

Μέχρι χθες το απόγευμα το θέμα έδειχνε "κολλημένο", ίσως γιατί ο επίσημος ΠΑΟΚ είχε ρίξει όλο το βάρος στην υπόθεση Στέφενς, ενώ υπάρχει ανοιχτό και το θέμα Άλεξιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ