ΠΑΟΚ

Περιμένει κλήση από Σάντος ο Μαλεζάς

Περιμένει κλήση από Σάντος ο Μαλεζάς
INTIME SPORTS

Έντονη φημολογία έχει δημιουργηθεί ότι ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς, θα είναι ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Αβραάμ Παπαδόπουλου για το τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής με τη Γεωργία

Με το τηλέφωνο ανά χείρας βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (7/10) ο Στέλιος Μαλεζάς, καθώς επικρατεί κλίμα στις τάξεις της Εθνικής ότι ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ θα είναι ο αντικαταστάτης του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο ματς με την Κροατία και θα απουσιάσει από το τελευταίο και κρίσιμο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη Γεωργία.

Αν έρθει η κλήση του Μαλεζά για την Εθνική Ελλάδας, αυτό θα γίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν και βγει επίσημα ανακοίνωση από την ΕΠΟ, ενώ εκτός του Μαλεζά θα κληθούν κι άλλοι Έλληνες ποδοσφαιριστές, καθώς εκτός από τον Α. Παπαδόπουλο υπάρχουν κι άλλοι τιμωρημένοι διεθνείς.

Αν συμβεί αυτό, η παρέα του ΠΑΟΚ θα μεγαλώσει, καθώς ο Μαλεζάς θα έρθει να προστεθεί στους ήδη τρεις του "Δικεφάλου" (Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Αθανασιάδης) που βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής. Εκτός αυτού, αν τελικά ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ κληθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα είναι μια δικαίωση και για τον ίδιο μετά τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την ασπρόμαυρη φανέλα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ