ΠΑΟΚ

Περίμενε τον ΠΑΟΚ, έμεινε Αλ Κορ

Περίμενε τον ΠΑΟΚ, έμεινε Αλ Κορ
INTIME SPORTS

Όλο το παρασκήνιο γύρω από την υπόθεση του Λάσλο Μπόλονι που απασχόλησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, κατέληξε όμως σε ανανέωση της συνεργασίας του με την Αλ Κορ.

Μπορεί ο Λάσλο Μπόλονι να έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ των χωρών του Κόλπου (στο διπλό τελικό η Αλ Κορ έφερε ισοπαλία στην έδρα της με σκορ 1-1 και έχασε με 2-0 εκτός από την Μπάνι Γιας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), ωστόσο αυτό δεν αναίρεσε την εκτίμηση των ανθρώπων της ομάδας του Κατάρ στην προπονητική αξία του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Ρουμανία, που επικαλούνται πληροφορίες από δημοσιογράφους του Kατάρ, ο 60χρονος τεχνικός συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ένα ακόμη χρόνο με αύξηση απολαβών της τάξης των 100.000 ευρώ (οι πάγιες αποδοχές του θα ανέβουν από τις 600.000 στις 700.000 ευρώ, ενώ συνολικά φέτος είχε εισπράξει πάνω από 1 εκ. ευρώ).

Το όνομα του Μπόλονι ήταν ένα από αυτά που είχαν συζητηθεί μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη για τη θέση του προπονητή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του sport24.gr, έγινε, μέσω του Παντελή Κωνσταντινίδη, που διατηρεί άριστη σχέση μαζί του μία βολιδοσκόπηση για να διαπιστωθεί αν θα ήταν θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε ποτέ την απόφαση να μπει σε διαπραγμάτευση μαζί του και ο Μπόλονι, αφού έδωσε αρκετές μέρες χρόνο στο "Δικέφαλο", πήρε την απόφαση να δεχθεί την πρόταση ανανέωσης της Αλ Κορ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ