ΠΑΟΚ

Πέρεθ: "Θα ήταν χαζό να παίξουμε αμυντικά"

Πέρεθ: "Θα ήταν χαζό να παίξουμε αμυντικά"

Πως προσεγγίζει τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό ο Λούκας Πέρεθ. Τι δήλωσε κατά την βραβευσή του για το best goal της 31ης αγωνιστικής

Ο Λούκας Πέρεθ βραβεύτηκε για το δεύτερο γκολ του στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το οποίο αναδείχθηκε best goal της 31ης αγωνιστικής και δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αγωνιστεί με επιθετικό προσανατολισμό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γκολ που σημείωσε και εάν ο ίδιος προσωπικά το είχε ανάγκη: " Σίγουρα νιώθω μία μικρή ικανοποίηση αλλά προτιμω να κερδίζουμε τα παιχνίδια".

Για την φετινή του παρουσία: " Είναι μία καλή χρονιά για εμένα, αλλά οι στόχοι μου συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας. Αν κερδίσουμε το Κύπελλο και βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ θα είναι καλό και για μένα και για την ομάδα. Οσον αφορά την επόμενη σεζόν θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται, να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και φυσικά να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ".

Για το εάν μετά το κακό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος τους έχει δημιουργηθεί επιπλέον εγωισμός για τον αγώνα Κυπέλλου: " Οχι εγώ νιώθω καλά, είμαι στο 100% και θέλω να βοηθήσω τα παιδιά για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Σκεφτόμαστε το πρώτο παιχνίδι (σ.σ. το 4-0) αλλά σκεφτόμαστε και αυτό που καναμε εδώ που ανατρέψαμε το αποτέλεσμα. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα για το κρατήσουμε μετά εδώ".

Για τον τρόπο που ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσεγγίσει τον ημιτελικό του Καραϊσκάκης: " Θα ήταν χαζό να πάμε να παίξουμε αμυντικά, πρέπει να πάμε επιθετικά, να δείξουμε ότι είμαστε ΠΑΟΚ. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί στον τρόπο παιχνιδιού μας και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο".

Για τις κακές επιδόσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια: " Είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει, μόνο με την καλή δουλειά μπορούμε να το αλλάξουμε. Είμαστε ενωμένοι, αλλά δεν είχαμε και τύχη. Θα κάνουμε ό.τι μπορούμε για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό".

Για την συζήτηση που γίνεται για την διαιτησία: " Δεν έχω να πω κάτι, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να τον βοηθήσουμε να σφυρίξει όσο καλύτερα γίνεται και να μην επηρεαστούμε καθόλου. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ