ΠΑΟΚ

Περέιρα: "Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά"

Περέιρα: "Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά"
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Φακούντο Περέιρα, πρέπει να αφήσει πίσω του την κακή απόδοση στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και να αλλάξει την εικόνα του στο ματς με την Καλλονή.

Αναγκασμένος να αφήσει πίσω του την κακή εμφάνιση στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Φακούντο Περέιρα.

Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:

Για την κατάσταση στην οποία είναι ο ΠΑΟΚ: " Προερχόμαστε από ήττα. Αυτή την στιγμή δουλεύουμε και είμαστε συγκεντρωμένοι για να αλλάξουμε την εικόνα που υπάρχει για την ομάδα με μια νίκη".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κακός απέναντι στον Αστέρα: " Ηταν ένα κακό αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό το ματς, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να δουλέψουμε, να δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό για να αλλάξουμε την άσχημη αίσθηση και την εικόνα από το τελευταίο παιχνίδι".

Για τις συζητήσεις που υπήρξαν στην ομάδα μετά την ήττα του Σαββάτου και ποιο το κεντρικό νόημα όσων ειπώθηκαν: " Οτι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, ότι ό,τι έγινε, έγινε και πως είναι θετικό πως έχει πολλά ματς στη συνέχεια το πρωτάθλημα για να διορθώσουμε λάθη που έγιναν και πως πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια".

Για την Καλλονή: "Εχουμε την δυνατότητα εμείς να ορίζουμε το ματς. Δεν σκέφτομαι τον αντίπαλο αλλά το θέμα είναι εμείς να βρίσκουμε ρυθμό γιατί θεωρώ πως εξαρτάται καθαρά αν ένα καλό ή κακό παιχνίδι γίνεται από εμάς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ