ΠΑΟΚ

Πέντρο Ενρίκε: "Ποτέ ναζισμός, μόνο ποδόσφαιρο, μόνο ΠΑΟΚ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Πέντρο Ενρίκε, πήρε θέση για τον πανηγυρισμό του στο γκολ επί του Αστέρα με ανάρτησή του στο Facebook, όπου παραθέτει φωτογραφία με τον McGregor και μήνυμα ενάντια στο ναζισμό. (φωτογραφία)

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-2 τον Αστέρα, στην Τούμπα για τη 19η αγωνιστική της Super League, και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του "Δικεφάλου", Πέντρο Ενρίκε, προκάλεσε σύγχυση με τον πανηγυρισμό του μετά το γκολ που πέτυχε.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε ότι ο πανηγυρισμός είχε αναφορά στον μαχητή των MMA, Conor McGregor, γι' αυτό και δημοσίευσε μια φωτογραφία - στην επίσημη σελίδα του στο Facebook - με τον Ιρλανδό και τον ίδιο να πανηγυρίζουν με σηκωμένα τα χέρια. Μάλιστα, η φωτογραφία συνοδεύτηκε από το παρακάτω μήνυμα με το οποίο ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θέλησε να διαλύσει κάθε αμφιβολία για την πρόθεσή του: " Ποτέ ναζισμός, μόνο ποδόσφαιρο, μόνο ΠΑΟΚ, McGregor".

Δείτε τη δημοσίευση του Βραζιλιάνου:

Μάλιστα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής προέβη σε δηλώσεις σχετικά με τον πανηγυρισμό του μετά τη λήξη του ματς: "Μου βγήκε πολύ συναίσθημα και αδρεναλίνη και περίμενα να αγωνιστώ και να σκοράρω. Ισως την επόμενη φορά να μην πανηγυρίσω με τόσο ακραίο τρόπο ώστε να μην δεχθώ και κίτρινη κάρτα".

Δείτε το βίντεο από το ματς:

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο πανηγυρισμός του Πέντρο Ενρίκε και ο McGregor
Σούπερ Πρίγιοβιτς και Ενρίκε για τον ΠΑΟΚ, 3-2 τον Αστέρα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ