ΠΑΟΚ

Παθητικό 14 γκολ και... χειρότερη άμυνα

Παθητικό 14 γκολ και... χειρότερη άμυνα
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία έξι ματς του πρωταθλήματος έχει δεχτεί συνολικά 14 τέρματα, μια συγκομιδή που είναι η χειρότερη ανάμεσα σε όλες τις ομάδες της Super League.

Αρχής γενομένης από τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη (ήττα με 4-2), ο ΠΑΟΚ έχει "πετάξει" πολλούς βαθμούς. Συγκεκριμένα ο "Δικέφαλος" ηττήθηκε από την ακριτική ομάδα, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης με αποτέλεσμα να χαθούν 9 βαθμοί.

Σε αυτό πολύ μεγάλο ρόλο έπαιξε η αμυντική συμπεριφορά των "ασπρόμαυρων", η οποία γενικώς ήταν κάκιστη στους τελευταίους έξι αγώνες.

Το σύνολο του Άγγελου Αναστασιάδη δέχτηκε τέσσερα γκολ από την Ξάνθη, ένα από την Κέρκυρα, τρία από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ένα από τον Λεβαδειακό, δύο από τον Πανιώνιο και τρία από τον Αστέρα Τρίπολης.

Συνολικά, δηλαδή, ο ΠΑΟΚ σε αυτά τα παιχνίδια έχει παθητικό 14 γκολ. Μάλιστα στα τελευταία έξι ματς του πρωταθλήματος, ο "Δικέφαλος" διαθέτει την χειρότερη άμυνα ανάμεσα σε όλες της ομάδας της Super League (φυσικά εξαιρείται η Νίκη Βόλου).

Η δεύτερη χειρότερη άμυνα είναι αυτή του Πανιωνίου ο οποίος έχει δεχτεί 12 τέρματα στους τελευταίους έξι αγώνες του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, είναι επιτακτική ανάγκη να βελτιωθεί αμυντικά στο εξής, καθώς αν συνεχίσει να δέχεται τόσο εύκολα γκολ (2,3 γκολ ανά αγώνα στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος), οι απώλειες βαθμών λογικά θα συνεχιστούν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ