ΠΑΟΚ

"Πάρκο Τσαρπανά" πίσω από τη θύρα-4

"Πάρκο Τσαρπανά" πίσω από τη θύρα-4

Οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ τιμούν τον "θρυλικό" φροντιστή του Δικεφάλου που έγραψε ιστορία με τις στάμνες που έσπαγε στην Τούμπα. Ανακοίνωσαν και δύο φιλικά.

Μία όμορφη εκδήλωση στην οποία έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους (την κοπή έκανε ο πρόεδρος των βετεράνων Φιλώτας Πέλλιος), έκαναν σήμερα το βράδυ οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στον 4ο όροφο του του γηπέδου της Τούμπας.

Εδωσαν το παρών αρκετοί από τους άσους του παρελθόντος που τίμησαν τη φανέλα του "Δικεφάλου" (από τον Τερζανίδη και τον Αναστασιάδη, μέχρι τον Διονύση Χασιώτη) και προχώρησαν σε σημαντικές ανακοινώσεις.Στις 14 Φεβρουαρίου, την άλλη Κυριακή το πρωί θα γίνει εκδήλωση στο πάρκο πίσω από τη θύρα 4 για να δοθεί το όνομα του Νικηφόρο Τσαρπανά, του πρώτου φροντιστή της ομάδας.

Για την ονοματοδοσία υπάρχει σχετική έγκριση του δήμου Θεσσαλονίκης από τον περασμένο Μάιο, μετά από αίτημα των βετεράνων.Ο Τσαρπανάς έμεινε στην ιστορία για την συνήθεια του να σπάει στάμνες κάθε φορά που οι παίκτες του ΠΑΟΚ έμπαιναν στο γήπεδο της Τούμπας για να δώσουν έναν αγώνα, αλλά και για το γεγονός ότι στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής είχε σπίτι του τον ιματισμό της ομάδας για να μην τον κατασχέσουν.

Επίσης, οι βετεράνοι ανακοίνωσαν φιλικό παιχνίδι με τους παλαίμαχους της Παρτιζάν στις 27 Μαΐου στην Τούμπα, ενώ στις 4 Ιουνίου που έχει οριστεί ως ημέρα των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ στη Γερμανία πιθανότατα θα δοθεί φιλικό με τους βετεράνους της Λεβερκούζεν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ