ΠΑΟΚ

Παραμένουν στα πιτς Γκολάσα και Περέιρα

Παραμένουν στα πιτς Γκολάσα και Περέιρα
INTIME SPORTS

Οι Εγιάλ Γκολάσα και Φακούντο Περέιρα λόγω ενοχλήσεων δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα της Παρασκευής

Συνεχίζονται οι ενοχλήσεις για τους Γκολάσα και Περέιρα... Ο πρώτος την Παρασκευή συνέχισε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς ενώ ο δεύτερος έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία καθώς έχει χτυπήσει στην ποδοκνημική.

Από εκεί και πέρα, οΤζιόληςσυνέχισε ειδικό πρόγραμμα ενώ οιΔημήτρης Παπαδόπουλος, Φάνης Τζανδάρης, Παναγιώτης Γλύκοςακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Στο σημερινό πρόγραμμα, οι παίκτες έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο με τέσσερις εστίες ενώ το Σάββατο στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί οικογενειακό δίτερμαστο γήπεδο της Τούμπας (την Κυριακή η ομάδα έχει ρεπό).

Περέιρα: "Πηγαίνω καλά στον ΠΑΟΚ..."

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και όχι μόνο, μίλησε ο Φακούντο Περέιρα σε ιστοσελίδα της Αργεντινής (diariohoy.net). Συγκεκριμένα είπε: " Αν και η ομάδα έκανε κοιλιά και χάσαμε τον στόχο του πρωταθλήματος, προσωπικά πιστεύω πως πηγαίνω πολύ καλά. Παίζω συνέχεια και πετυχαίνω γκολ, κάτι που είναι σημαντικό γιατί τονώνεται η αυτοπεποίθησή μου. Προσπαθώ να προσαρμοστώ κι άλλο και στόχος μου είναι να βελτιώνομαι συνέχεια".

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο : " Αυτό που άκουσα είναι πως στο Δ.Σ. της Λίγκας έγινε ένα επεισόδιο ανάμεσα στους προέδρους του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ενώ άνδρας της ασφάλειας του ενός χτύπησε έναν παράγοντα. Είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε τις αποφάσεις των αρχών. Εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές και πρέπει να τηρήσουμε ό,τι μας πουν".

Μια... διαφορετική προπόνηση

Η ΠΑΕ "ανέβασε" το video της προπόνησης της Παρασκευής και αναφέρει μεταξύ άλλων: "Διαφορετικό και διασκεδαστικό ήταν το πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής για του παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη στην Νέα Μεησμβρία. Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και οι κανόνες είχαν ως εξής: η μπάλα παίζεται με τα χέρια και τα γκολ μπαίνουν μόνο με το κεφάλι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ