ΠΑΟΚ

Παπάζογλου: "Νευρικότητα και κούραση"

Παπάζογλου: "Νευρικότητα και κούραση"
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Παπάζογλου στάθηκε στις αιτίες που δεν επέτρεψαν τον ΠΑΟΚ να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ

Ο Θανάσης Παπάζογλου στάθηκε στις αιτίες που δεν επέτρεψαν τον ΠΑΟΚ να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Αρχικά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είπε: " Δεχτήκαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και φαινόταν πως όποιος σκόραρε θα ήταν και ο νικητής. Το παλέψαμε δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με τις ευκαιρίες που είχαμε και με την εξέλιξη να μείνουμε με εννιά παίκτες δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ".

Για το τι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ήττα: " Σημαντικό ρόλο έπαιξε η νευρικότητα και η κούραση. Ηταν δύο παράγοντες που δε μας άφησαν να αντιδράσουμε μετά το γκολ. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, δυστυχώς δε σκοράραμε".

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: " Θέλαμε πολύ τη νίκη σήμερα. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, υπάρχει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και αν είμαστε αυτοί που πρέπει νομίζω θα κερδίσουμε και θα πάρουμε τη δεύτερη θέση".

Στην διαιτησία αλλά και στην κούραση στάθηκε ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος για την ήττα από την ΑΕΚ.

"Ο διαιτητής ήταν πολύ αυστηρός. Μας έβγαλε πολλές κάρτες. Δεν το ξεκινήσαμε καλά το ματς. Ίσως να φταίει και η κούραση από την σεζόν που βγήκε τώρα στα πλέι οφ.

Δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλό. Με τον Ατρόμητο πρέπει να πάρουμε το ματς για να μην έχουμε. ιστορίες. Να μην βγούμε δηλαδή τελευταίοι. Μετά το τέλος της χρονιάς θα πρέπει να ετοιμαστούμε για την επόμενη σε πρωτάθλημα αλλά και Ευρώπη", δήλωσε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ