ΠΑΟΚ

Παπαδόπουλος: "Ο Σαββίδης είπε στον Μαρινάκη να μην μπερδέψει το ματς με διαιτησίες"

Παπαδόπουλος: "Ο Σαββίδης είπε στον Μαρινάκη να μην μπερδέψει το ματς με διαιτησίες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος μίλησε για την επαφή που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ τόνισε πως δεν θα "κατέβει" η πρώτη ομάδα στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Για τα όσα έλεγε ο Ιβάν Σαββίδης την Τετάρτη στο περιθώριο του αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό μίλησε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος. Ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση στους τελικούς: " Μία ακόμα μεγάλη βραδιά για τον ΠΑΟΚ. Μεγάλες βραδιές υπήρχαν και πέρυσι. Νομίζω ότι ήσουν ξέρουν από βόλεϊ κατάλαβαν ότι ήταν συγκυριακά τα προηγούμενα αποτελέσματα. Όταν προηγείσαι στο βόλεϊ 14-10 ή 24-21 και με έναν πόντο μπορείς να σηκώσεις το κύπελλο, μόνο συγκυριακά μπορείς να το χάσεις. Αλλιώς δεν χάνεται. Δεν γίνεται να χαθούν δύο τίτλοι με τον ίδιο τρόπο. Και όμως χάθηκαν. Όπως έχω πει επανειλημμένα, δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός τους τίτλους, αλλά τους έχασε ο ΠΑΟΚ".

Για το αν θα ήταν διαφορετική η φετινή χρονιά σε περίπτωση που είχαν έρθει νωρίτερα οι Αμερικανοί: " Αν ο ΠΑΟΚ είχε τους δύο Αμερικανούς από την αρχή της χρονιάς θα ήταν δύο κλικ παραπάνω. Τώρα είναι ένα κλικ, γιατί οι Αμερικανοί ήρθαν μεσούσης της περιόδου. Στο βόλεϊ πρέπει να έχεις παιχνίδια για να βρεις τον ρυθμό σου".

Για τους έντονους πανηγυρισμούς: "Δεν υπάρχει αποπροσανατολισμός. Παίζανε οι δύο μεγαλύτερες ομάδες και κέρδισε η μία από τις δύο. Άρα έχει ένα πλεονέκτημα όσον αφορά την τελική έκβαση του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει τίποτα που να έχει τελειώσει. Ήδη έχω πει ότι από σήμερα τελειώνουν οι συνεντεύξεις, οι συζητήσεις και τα πανηγύρια. Από τη σημερινή προπόνηση αρχίζει η δουλειά για τις επόμενες 15 ημέρες. Δεν υπάρχει εφησυχασμός. Ξέρουμε ότι η Σύρος είναι καλή ομάδα, έχει το πλεονέκτημα της έδρας και θέλει να το εκμεταλλευτεί".

Για το γεγονός ότι το βόλεϊ συσπειρώνει την οικογένεια του ΠΑΟΚ: "Προς το παρόν δεν το βλέπουμε στο ποδόσφαιρο. Θα το δούμε σύντομα και εκεί με τις κινήσεις που κάνει ο Ιβάν Σαββίδης. Χθες πάλι όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ βρισκόταν στο γήπεδο. Ερασιτέχνης, ΠΑΕ, ΚΑΕ, κόσμος. Ο κόσμος ήταν τεράστιος. Ήταν ο έβδομος παίκτης της ομάδας μας. Το έχει αποδείξει ότι όταν θέλει κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσει την ομάδα. Χθες ήταν όπως ακριβώς θέλαμε. Χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό. Δεν έπεσε το παραμικρό μέσα. Δεν έγινε τίποτα. Πήραμε συγχαρητήρια από την Αστυνομία, από την ΔΕΑΒ, ακόμα και από τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος στάθηκε όπως ακριβώς έπρεπε και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό".

Για τα όσα είπε ο Σαββίδης αναφορικά με τις κινήσεις που κάνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Δεν ξέρω τι βγήκε προς τα έξω, ούτε θέλω να επεκταθώ. Μας είπε πάρα πολλά όσον αφορά αυτά που έχει κάνει και αυτά που θα κάνει από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι ήδη ο δρόμος έχει ανοίξει για την κάθαρση και η διαφθορά θα λάβει τέλος. Θα κερδίζει ο καλύτερος ή ο τυχερότερος. Δεν υπάρχει περίπτωση να αρχίζει και να τελειώνει το πρωτάθλημα τον Αύγουστο. Θα αρχίζει τον Αύγουστο, αλλά θα τελειώνει τον Μάιο. Ισχύει ότι είπε στον Μαρινάκη να μην μπερδέψει το ματς με διαιτησίες. Συνωμότησαν όσον αφορά τα τηλεοπτικά ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Όταν είναι για τα χρήματα πάει να πει ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Σε μας δεν ισχύει αυτό. Τα χρήματα δεν είναι πάνω απ’ όλα. Πάνω απ’ όλα είναι η εντιμότητα για να σταματήσει αυτή η σήψη και η διαφθορά που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα έχουμε πρόβλημα με τα χρήματα που θα χάσουμε, γιατί θα χάσουμε κάποια χρήματα για να γίνει η κάθαρση".

Για το αν θα "κατέβει" o ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό του Κυπέλλου: "Μας τόνισε πως είναι τελειωμένο ότι δεν θα κατέβει η επαγγελματική ομάδα. Δεν ξέρουμε αν θα κατεβεί η Κ20, η Κ17 ή η Κ15. Δεν μιλήσαμε για την Κ20 μόνο. Δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι. Πάντως η πρώτη ομάδα δεν θα κατέβει εφόσον δεν γίνουν αυτά που έχουμε ζητήσει σαν ΠΑΟΚ".

Για το αν ο Σαββίδης αισθάνεται αρχηγός της οικογένειας του ΠΑΟΚ: " Αισθάνεται σαν αρχηγός της οικογένειας του ΠΑΟΚ, γι’ αυτό έρχεται σε οποιοδήποτε αγώνα τον καλέσουμε. Παρακολουθεί τα πάντα, παρόλο που οι δουλειές του είναι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, και όταν δεν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη βλέπει όλους τους αγώνες μέσω δορυφόρου. Δεν υπάρχει παιχνίδι βόλεϊ ή χάντμπολ που να το δείχνει η τηλεόραση και να μην το παρακολουθεί".

Για το αν ο Σαββίδης θα συνδράμει οικονομικά για μπει φθηνό εισιτήριο στους τελικούς του βόλεϊ: " Το εισιτήριο θα κοστίζει πέντε ευρώ. Από εκεί και πέρα κάναμε μια συζήτηση και είπε ότι είναι κοντά μας και σε ό,τι αφορά το οικονομικό. Οπότε μετά θα δούμε τι συζήτηση μπορούμε να κάνουμε με τον πρόεδρο. Πάντως το εισιτήριο θα είναι πέντε ευρώ. Θα βοηθήσει για να πάει με πτήση τσάρτερ η ομάδα στη Σύρο, για να μην κουραστούν οι παίκτες".

Για τη σειρά των αγώνων με τον Φοίνικα Σύρου: "Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ισχύει το ένα ένα. Αλλά έχει ζητηθεί να γίνουν τα δύο πρώτα παιχνίδια στη Σύρο, όπως είναι στους ημιτελικούς. Η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει. Ευτυχώς στο βόλεϊ είναι έτσι. 95% κερδίζει ο καλύτερος. Άρα το να γίνουν δύο παιχνίδια στη Σύρο, μετά να έρθει η σειρά στο Παλατάκι και να γίνει πέμπτο παιχνίδι στο νησί θα είναι καλό για όλους μας. Αν δεν δεχθεί η Σύρος θα γίνει το πρώτο παιχνίδι εκεί, το δεύτερο στο Παλατάκι και θα πάνε ένα ένα".

Για τον πανηγυρισμό του Σαββίδη: " Του ευχηθήκαμε, γιατί ξέρουμε πως πανηγυρίσαμε. Εμείς έχουμε ζήσει πρωταθλήματα με τον ΠΑΟΚ. Το πανηγύρι που θα κάνει παίρνοντας το πρωτάθλημα δεν θα έχει προηγούμενο. Τον θεωρώ έναν από εμάς. Δίπλα μου καθόταν σε όλον τον αγώνα. Οι πανηγυρισμοί του ήταν σαν οπαδού, όχι μεγαλομετόχου. Δύσκολα μπορεί κάποιος μεγαλομέτοχος να πανηγυρίσει επιτυχίες της ομάδας του έτσι όπως πανηγύριζε ο Σαββίδης χθες".

Για τις σχέσεις του Σαββίδη με τον Βεζυρτζή: "Είναι άνθρωπος ο οποίος δεν κρατάει κακία σε κανέναν. Δεν έχει συμβεί κάτι με τον Βεζυρτζή. Δεν υπάρχει πρόβλημα και κακώς βγαίνει κάτι τέτοιο προς τα έξω".

Για τα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη: " Να μην ξεχνάμε και τον τελικό που έχουμε το Σάββατο με το γυναικείο χάντμπολ. Αν κερδίσουμε παίρνουμε το πλεονέκτημα έδρας και πάμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Να μην ξεχνάμε το μπάσκετ που αρχίζουν οι αγώνες με την ΑΕΚ για το ποιος θα περάσει στους “4”. Να μην ξεχνάμε και το γυναικείο ποδόσφαιρο, που έχουμε πάρει ήδη τους δύο τίτλους, απλά πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Να μην ξεχνάμε και το χάντμπολ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Παρόλο που η ομάδα ξεκινάει από την τέταρτη θέση, έχει τέτοιο μέταλλο, που μπορεί σε ένα μήνα να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα, όπως έγινε και πέρυσι".

Για τον κόσμο: " Καμαρώνουμε για τον κόσμο μας. Είναι κόσμιος και είδατε πως συμπεριφέρθηκε. Ήταν 7.000 τη μία φορά και 6.000 την άλλη. Συμπεριφέρθηκε άψογα. Έτσι θέλουμε τον κόσμο μας και θέλουμε να κατακλίσει το Παλατάκι στον δεύτερο τελικό με τη Σύρο, αν τελικά είναι ένα ένα, για να πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη και να βάλουμε τις βάσεις για να πάρουμε το πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ