ΠΑΟΚ

Θέλει Βύντρα

Θέλει Βύντρα
INTIME SPORTS

Σενάρια μέσα από την Θεσσαλονίκη, θέλουν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Λουκά Βύντρα που ακόμα περιμένει την πρόταση της ανανέωσης του συμβολαίου του από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Βύντρα είναι ακόμα στον "αέρα". Στον Παναθηναϊκό τον έχουν στο "περίμενε", γεγονός που κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ονειρεύονται την απόκτηση του

Οι Θεσσαλονικείς, θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 30χρονο αμυντικό το καλοκαίρι θεωρώντας τον ως μια αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν της ομάδας.

Καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνας. Υπήρχε μόνο ο Σνάουτσνερ και στα αριστερά υπάρχει ο Λίνο και ο Σακελλαρίδης.

Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου απέκτησε τον Βραζιλιάνο Ετό, που αγωνίζεται στο δεξί άκρο. Παρόλα αυτά ο Βύντρα παραμένει μια αξιόπιστη λύση δεδομένης της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό.

Επίσης ο έμπειρος αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας με την ίδια επιτυχία. Ο μπακ των "πρασίνων", παρά την κριτική που έχει δεχτεί, έχει αποδείξει ότι είναι αναντικατάστατο στέλεχος στην μέχρι τώρα καριέρα του στο τριφύλλι. Βέβαια τον πρώτο λόγο έχει ο Παναθηναϊκός. Αν δεν τα βρει με τον διεθνή αμυντικό τότε ο δρόμος είναι ανοιχτός για τον Δικέφαλο του Βορρά, εκτός αν βρεθεί ομάδα από το εξωτερικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ