ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πρεμιέρα στην UEFA Youth League για την Κ20

ΠΑΟΚ: Πρεμιέρα στην UEFA Youth League για την Κ20
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πέταξε το πρωί για την Ουγγαρία, όπου αύριο (28/9) θα αντιμετωπίσει την Ακαδημία Πούσκας. Η ρεβάνς θα γίνει στο Καυτανζόγλειο (19/10, 18.00). Η βράβευση του Μιχόπουλου (VIDEO).

Στα σαλόνια της Ευρώπης μπαίνει από αύριο η Κ20 του ΠΑΟΚ που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην UEFA Youth League. Την Τετάρτη (28.09) στη πόλη Felcsut της Ουγγαρίας θα αντιμετωπίσει στις 18.00 (τοπική ώρα) στην "Pancho Arena"την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Ακαδημία Φέρεντς Πούσκας. Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (27.09) για την Ουγγαρία. Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει στη διάθεσή του όλους του ποδοσφαιριστές του, με εξαίρεση τον Γιώργο Τζοβάρα, που τραυματίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι Μάριος Σιαμπάνης, Γιώργος Μούτσα, Στέργιος Δοδοντσάκης, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Αγαθοκλής Πολύζος, Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας, Ζήσης Χατζηστραβός, Ραφαήλ Γιαλαμούδης, Αλέξανδρος Καπρέτσος, Μανώλης Κραγιόπουλος, Σωκράτης Κυριλλίδης, Νικόλας Ματθαίου, Τάσος Μελετίδης, Μελέτιος Μίσκοβιτς, Γιώργος Νουκάρης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Γιώργος Παπαθανασίου, Σωκράτης Αηδονίδης και Αντώνης Σταθόπουλος.

Συνοδεύουν οι προπονητές Πάμπλο Γκαρσία, Απόστολος Παπαβασιλείου, ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωσηφίδης, ο γυμναστής Κώστας Καζάνας, ο προπονητής τερματοφυλάκων Βασίλης Πετρόπουλος, ο αναλυτής αγώνα Ηλίας Γαλανόπουλος, ο γιατρός Γιάννης Ουσαντζόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Σταύρος Τερζανίδης, ο φροντιστής Θανάσης Βαριεμέζης και ο contact person της UEFA Κώστας Βούρτσης.

Οι παίκτες του "Δικέφαλου" θα προπονηθούν στο Pancho Arena το απόγευμα της Τρίτης (27/9).Η ρεβάνς θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, στο Καυτανζόγλειο, στις 19/10 στις 18.00.

Η βράβευση του Μιχόπουλου

Πριν από την έναρξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη τιμήθηκε ο βετεράνος τερματοφύλακας, Νίκος Μιχόπουλος. Αγωνίστηκε στον Δικέφαλο από το 1992 μέχρι το 2000, συμπληρώνοντας 228 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Νίκος Μιχόπουλος παρέλαβε το βραβείο του για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ από τον γενικό αρχηγό του Δικεφάλου, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο.

Δείτε το video...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ