ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 4-0 στην Τούμπα

ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 4-0 στην Τούμπα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δικέφαλος έχει μόνο νίκες στην έδρα του κόντρα στην ομάδα των Χανίων από το 2012 μέχρι σήμερα, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ. Διαβάστε ενδιαφέροντα στοιχεία της αναμέτρησης.

Το απόλυτο στις νίκες μετρά ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πλατανιά στην Τούμπα και αυτό είναι ένα ακόμη στοιχείο που τον καθιστά φαβορί για τo απογευματινό ματς.

Διαβάστε λεπτομέρειες για την παράδοση των αναμετρήσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως τα παρουσίασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αναλυτικά:

#4 αναμετρήσεις έχουν ο ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά στην Τούμπα για το πρωτάθλημα και ο Δικέφαλος μετρά τέσσερις νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ από την ομάδα των Χανίων. Η πρώτη τους αναμέτρηση έγινε στις 11 Νοεμβρίου 2012, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Σαλπιγγίδη (68′) και Λίνο (75′). Ακολούθησαν το 1-0 με το γκολ του Βούκιτς (58′) το 2013-14, το 1-0 με γκολ του Αθανασιάδη (24′) το 2014-15 και το 1-0 με το γκολ πέναλτι του Αθανασιάδη το 2015-16.

#8 είναι συνολικά τα παιχνίδια και στις δύο έδρες για τις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να μετρά έξι νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. στα Χανιά, την σεζόν 2013-14 με 2-1. Την πρώτη θέση των σκόρερ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ανεξάρτητα έδρας, μοιράζονται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με τον Στέφανο Αθανασιάδη που έχουν σημειώσει από 4 γκολ.

#Αυτή είναι η δεύτερη διαδοχική σεζόν που το παιχνίδι των δύο ομάδων γίνεται στην Τούμπα Δεκέμβριο μήνα. Πέρσι ήταν 20 Δεκεμβρίου, όταν ο ΠΑΟΚ είχε κλείσει με αυτό το ματς την ποδοσφαιρική του χρονιά. Αυτό είναι το τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα εντός έδρας φέτος, και ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα ΑΟΚ Κέρκυρα, με την οποία ο Δικέφαλος ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2016.

#Τα τελευταία 56 χρόνια σε όλες τις αναμετρήσεις που έδωσε ο Δικέφαλος στο τέλος Δεκεμβρίου έχει ηττηθεί μόλις έξι φορές.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ