ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ με... σφραγίδα Νομπόα

ΠΑΟΚ με... σφραγίδα Νομπόα
Νομπόα Αφελάι INTIME SPORTS

Πώς τα στατιστικά του 29χρονου μέσου ενισχύουν την αισιοδοξία που υπάρχει στον ΠΑΟΚ ότι μπορεί να γίνει ο ηγέτης της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Κριστιάν Νομπόα με σκοπό εκείνος να έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Μέχρι στιγμής οι αριθμοί του είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακοί και μπορούν να ενισχύουν την αισιοδοξία των ανθρώπων της ομάδας ότι ο 29χρονος μέσος θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο στον "Δικέφαλο".

Ο Νομπόα, λοιπόν, έχει παίξει σε έξι ματς πρωταθλήματος (σύνολο 481 λεπτά) και παρ' ότι τώρα αρχίζει να βρίσκει ρυθμό, τα νούμερά του από το μικρό δείγμα γραφής που έχουμε από αυτόν είναι πολύ καλά.

Έχει 16 κλεψίματα και στον μέσο όρο κλεψιμάτων είναι πρώτος στον ΠΑΟΚ μαζί με τον Φάνη Τζανδάρη (οι δυο τους έχουν περίπου 3 κλεψίματα ανά ματς). Επίσης, σε έξι αγώνες έχει 12 τελικές προσπάθειες, ενώ για παράδειγμα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που είναι επιθετικός, έχει 10 τελικές σε 15 ματς.

Επίσης, καλός είναι ο αριθμός του στα γεμίσματα καθώς έχει 26 και τα 8 είναι εύστοχα. Σε κάθε περίπτωση ο Νομπόα αρχίζει να βάζει το στίγμα του στην ομάδα και αν συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς για τον ΠΑΟΚ και στην στατιστική.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ