ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-Κάλα, το κλειδί η οψιόν αγοράς

ΠΑΟΚ-Κάλα, το κλειδί η οψιόν αγοράς

Το Sport24.gr αποκάλυψε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χουάν Κάλα και οι κινήσεις που γίνονται από τον Δικέφαλο και τον 26χρονο αμυντικό αποδεικνύουν πόσο ζωηρό είναι. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Ο ΠΑΟΚ κινείται πολύ έντονα για κεντρικό αμυντικό. Το αποδεικνύουν και τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες. Σε αντίθεση με τις πρώτες κινήσεις του (Μάτος, Σάχο, Τζάλμα και ο κλεισμένος Ματέους για τον οποίο απομένει μόνο το ταξίδι στην Ελλάδα και τα εργομετρικά), ο ΠΑΟΚ ψάχνει και αγορά ή δανεισμό κεντρικού αμυντικού.

Στην περίπτωση του Φερνάντο Βαρέλα της Στεάουα, οι απαιτήσεις του Μπεκάλι (κοντά στα 2 εκ. ευρώ) προς το παρόν είναι απαγορευτικές για να προχωρήσει στην απόκτηση του, παρότι τα έχει βρει με τον παίκτη.

Γι' αυτό και εξετάζει περιπτώσεις δανεισμών, όπως του Χοσέ Ανχελ Κρέσπο και του Χουάν Κάλα. Και ειδικά με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ και νυν της Χετάφε το θέμα είναι πολύ προχωρημένο. Ο Λούμπος Μίχελ που έχει αναλάβει-και σ' αυτή την περίπτωση τις επαφές-τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τον παίκτη ("συμφωνία στο 90%" αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πληροφορίες από την Ισπανία) και πλέον όλο το βάρος πέφτει στο να πειστεί η Χετάφε.

Σ' αυτή τη διαπραγμάτευση τον βασικό ρόλο έχει αναλάβει ο ίδιος ο Κάλα. Ο στόχος είναι να μπει μία οψιόν αγοράς που θα είναι λογική για τον ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που ο 26χορνος αμυντικός με δυνατότητα να παίξει και ως αμυντικός μέσος, ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του.

Η Χετάφε έχει πέσει στην Segunda και προφανώς δεν μπορεί να κρατήσει τον Χουάν Κάλα, από τη στιγμή που μπορεί να βρει ομάδα που παίζει προκριματικά Champions League. Εκεί ακριβώς πατά ο ΠΑΟΚ και το ζητούμενο πλέον είναι αν η ισπανική ομάδα κατέβει στα επίπεδα που θέλει ο Δικέφαλος.

Θυμίζουμε ότι ο Χουάν Κάλα μετά το πέρασμά του από την ΑΕΚ, αγωνίστηκε στην Κάρντιφ, τη Γρανάδα και πέρυσι στη Χετάφε είχε 23 συμμετοχές και ένα γκολ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ