ΠΑΟΚ

Πάμπλο Γκαρσία: "Μου λείπει το ποδόσφαιρο"

Πάμπλο Γκαρσία: "Μου λείπει το ποδόσφαιρο"
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία δηλώνει διψασμένος για να παίξει και πάλι στον ΠΑΟΚ και περιμένει την ευκαιρία του Στέφενς.

Ο Ουρουγουανός άσος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ του Βορρά" και μίλησε:

Για το αν μπορεί να έρθει στο επίπεδο φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης που θυμούνται οι περισσότεροι φίλαθλοι και να προσφέρει στον ΠΑΟΚ: "Εχω δύο μήνες που δουλεύω πολύ σκληρά, μου λείπει το ποδόσφαιρο σίγουρα και αυτό που δε με βοηθάει είναι πως πέρυσι ήταν μια χρονιά πεταμένη στα σκουπίδια. Δεν το βάζω σαν δικαιολογία. Υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και είχα στο μυαλό μου πως θα παίξω ποδόσφαιρο. Εγώ περιμένω την ευκαιρία μου για να παίξω και θα δω αν μπορώ να δώσω και να προσφέρω αυτά που πρέπει ή όχι. Αν δεν μπορώ, τότε έχω φθάσει στο τέλος".

Για το αν εισπράττει στον ίδιο βαθμό την αγάπη του κόσμου και αυτή την περίοδο που δεν αγωνίζεται: "Από τότε που έχω πατήσει τα πόδια μου στη Θεσσαλονίκη έχω εισπράξει την αγάπη του κόσμου στο ίδιο βαθμό και τίποτα δεν έχει αλλάξει όλο αυτό το διάστημα".

Για τα ματς με Μέταλιστ και Σάλκε και το γεγονός πώς ο ΠΑΟΚ δεν προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: "Είναι πάρα πολύ μεγάλο κρίμα που δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά πιστεύω ότι θα περάσει πολύ χρόνος για να καταφέρει να έχει μία τέτοια ευκαιρία που είχαμε φέτος. Από έξω, παρακολουθώντας τα παιχνίδια από την εξέδρα φαινόταν στις αναμετρήσεις με την Σάλκε πως είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να προ κριθούμε στους ομίλους. Με όλα τα πλεονεκτήματα προς εμάς, αλλά δυστυχώς σε λίγα λεπτά χάσαμε την μπάλα. Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι που έγινε στην Τούμπα. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις".

Για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και την μονομαχία με τον Ολυμπιακό για την πρώτη θεση: "Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ, πρέπει να βελτιωθούμε πολύ, γιατί στη ζωή και στο ποδόσφαιρο εύκολο δεν είναι τίποτα. Για αυτό ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο παίρνει τα πρωταθλήματα. Μια αλήθεια είναι πως πολλά από τα πρωταθλήματα που πήραν ήταν χαρισμένα. Ολοι ξέρουν πώς ήταν η ιστορία αυτή. Το σημαντικό είναι ο ΠΑΟΚ να είναι δυνατός και να βελτιώνεται κάθε φορά για να είναι ανταγωνιστικός".

Για τη μεγαλύτερη επιθυμία του αυτή την περίοδο: "Oπως έχω πει και άλλες φορές, να έχουν όλοι υγεία, και αγωνιστικά να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα".

Για το γεγονός πώς οι φανέλες με το όνομά μου, έχουν τις περισσότερες πωλήσεις από κάθε άλλου παίκτη: "Για εμένα είναι μεγάλη τιμή σε αυτή την περίοδο που δεν παίζω στην ομάδα να γίνεται αυτό. Είναι κάτι μου δίνει απίστευτη δύναμη αυτή η στήριξη που υπάρχει από τον κόσμο και είναι κάτι που δεν μπορώ να το εκφράσω εύκολα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ