ΠΑΟΚ

Πάμπλο Γκαρσία: "Κουράστηκα κάθε χρόνο το... σχεδόν"

Πάμπλο Γκαρσία: "Κουράστηκα κάθε χρόνο το... σχεδόν"
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε στο ότι ο ΠΑΟΚ συνεχώς προσπαθεί για κάτι... μεγάλο χωρίς εν τέλει να το καταφέρει και επισήμανε πως χρειάζεται μια αλλαγή. Τι δήλωσε για την παραμονή του. Διαβάστε δηλώσεις Λαζάρ.

Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 26ης αγωνιστικής παρέλαβε το Σάββατο (31/3) ο Πάμπλο Γκαρσία δηλώνοντας αρκετές φορές πως "είμαι κουρασμένος" όσον αφορά τους στόχους που έχει ομάδα και δεν επιτυγχάνονται. Ακόμη έκανε λόγο για αλλαγές.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ από το κόρνερ: "Είμαι πολυ χαρούμενος αλλά το θέμα είναι κερδίσουμε το ματς. Είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις γκολ απο κόρνερ, είχα την τύχη να το βάλω. Είχα προσπαθήσει σε άλλα ματς, αλλά δεν το κατάφερα. Το έκανε σε αυτό το ματς και είμαι χαρούμενος. Δεν ξέρω, αν αυτό το επιχειρήσω και σε άλλα ματς, αυτό που θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Αυτό με νοιάζει".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έδειξε απέναντι στην Κέρκυρα πως να "χτυπήσει" την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ: "Ο στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Κάθε χρονιά είμαστε... σχεδόν-σχεδόν, αλλά δεν μπορούμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Είμαι κουρασμένος από αυτό. Αρχικά μας νοιάζει να μπούμε στα πλέι οφ και βλέπουμε τι θα κάνουμε".

Για το αν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ: "Δεν ξέρω, έχουμε συζητήσει αλλά με νοιάζει να τελειώσουμε καλά το πρωτάθλημα. Αυτό είναι σημαντικό για εμάς".

Για το αν θα πήγαινε στην Θύρα 4 να δει το αυριανό ματς μιας και είναι τιμωρημένος: "Δεν το βλέπω σωστό όσο είμαι παίκτης. Αν σταματήσω το ποδόσφαιρο, ίσως πάω".

Για το αν θέλει να προσκαλέσει τους φίλους του ΠΑΟΚ στο ματς δεδομένου πως στα τελευταία παιχνίδια η Τούμπα ήταν αρκετά άδεια: "Δεν μπορώ να πω τίποτα στους φιλάθλους γι' αυτό. Είμαι κουρασμένος, όλοι είμαστε κουρασμένοι. Όταν πέφτεις πρέπει να σηκωθείς. Αλλά όταν πέφτεις-πέφτεις, θέλει κουράγιο για να σηκωθείς μετά".

Για το αν ο ΠΑΟΚ θέλει να συνδυάσει μια καλή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΣ με νίκη: "Ο ΠΑΟΚ θέλει πάντα να κερδίζει, αλλά η ψυχολογία μας ίσως δεν είναι καλή. Ίσως κουράζει να λέμε συνέχεια για τα πλέι οφ".

Για το αν η παραμονή του εξαρτάται από το αν πετύχει κάτι... μεγάλο φέτος ο ΠΑΟΚ: "Εγώ πάντα σκέφτομαι την ομάδα. Όλοι πρέπει να παίζουμε δυνατά, να παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Ίσως χρειαστούμε μια αλλαγή. Συνέχεια λέμε σχεδόν-σχεδόν, αλλά δεν τα καταφέρνουμε".

Για το τι εννοεί για την αλλαγή: "Πάντα λέω την γνώμη μου. Πρέπει να γίνει κάποια αλλαγή, δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό. Δεν πρέπει να βάλουμε το μαχαίρι βαθιά".

Λαζάρ: "Εκνευρίζομαι όταν δεν πηγαίνω καλά"

Ο Λάζαρ κατά την βραβευσή του ως MVP της 26ης αγωνιστικής δήλωσε πως σε κάθε ματς θέλει να παρουσιάζεται καλύτερος και πως ήρθε η ώρα ο ΠΑΟΚ να κερδίσει ένα τρόπαιο.

Αρχικά ο Ρουμάνος μέσος είπε: "Νομίζω ήταν καλά γιατί βοήθησα την ομάδα να κερδίσει, η νίκη στην Κέρκυρα είναι μια απόδειξη ότι κάναμε κάτι καλό για την ομάδα όλοι".

Τόνισε πως: "Αυτή είναι η νοοτροπία μου, να γίνομαι σε κάθε ματς καλύτερος και να δίνω όσο πιο πολλά γίνεται. Ελπίζω να το καταφέρω. Εκνευρίζομαι όταν δεν πηγαίνω καλά και δεν μου βγαίνει το ματς και θέλω ατο επόμενο να τα πάω καλύτερα".

Για τα άσχημα αποτελέσματα στην Τούμπα σχολίασε: "Είναι σίγουρα κάτι κακό, αλλά με την βοήθεια του κόσμου θα κερδίσουμε το παιχνίδι με τα Γιάννενα και θα τελειώσουμε αυτό το αρνητικό σερί. Ο λόγος είναι ότι υπάρχει γενικότερα μια πίεση, καλή πίεση. το νιώθουμε και εμείς, θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας ευατό για τον κόσμο και όταν δεν μας πηγαίνει το ματς αυτό γυρνάει μπούμερνανγκ, έρχεται και η πίεση μετά".

Για τους αντικαταστάτες των Γκαρσία, Φωτάκη και Μαλεζά στο ματς με τα Γιάννενα επεσήμανε: "Δεν νομίζω ότι θα έχει διαφορά, τα παιδιά που θα μπούνε θα θέλουν να κερδίσουν, οπότε είναι το ίδιο".

Για την θέση του και τι τον βοήθησε ώστε να είναι "αέρινος" στο ματς με την Κέρκυρα: "Απλά το σύστημα, υπήρχε μεγάλο κενό από τους αμυντικούς και είχα χώρο να κινηθώ. Η θέση μου είναι στα χαφ από τα αριστερά".

Για το αν ο ΠΑΟΚ χάνει κάθε χρόνο στις λεπτομέρειες ένα τίτλο δήλωσε: "Σίγουρα δεν είμαι τόσο καιρό στην ομάδα για να το κρίνω. Πιστεύω, όμως, ότι είναι καιρός να κερδίσουμε ένα τρόπαιο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ