ΠΑΟΚ

Τα γκολ ποιήματα του Πάμπλο Γκαρσία

Τα γκολ ποιήματα του Πάμπλο Γκαρσία
Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-4 INTIME SPORTS

Το γκολ-ποίημα του Πάμπλο Γκαρσία στο ματς με την Κέρκυρα προστέθηκε στην λίστα των όμορφων τερμάτων που έχει πετύχει με την φανέλα του ΠΑΟΚ και εμείς σας τα θυμίζουμε (vids)

Απίστευτη ποιότητα σαν παίκτης... Ο λόγος για τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος τα κάνει στην κυριολεξία όλα. "Χαλάει" το παιχνίδι του αντιπάλου, δημιουργεί φάσεις, μοιράζει μπαλιές, αλλά και σκοράρει!

Ε, τι άλλο να ζητήσει κανείς από αυτόν τον ποδοσφαιριστή; Ο Ουρουγουανός στο παιχνίδι με την Κέρκυρα πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα από εκτέλεση κόρνερ, βάζοντας έτσι μπροστά τον "Δικέφαλο" στο σκορ, για να κάνουν περίπατο στην συνέχεια οι "ασπρόμαυροι" και να φτάσουν στο ευρύ 0-4.

Το... μαγικό αριστερό πόδι του Γκαρσία, λοιπόν, άνοιξε τον χορό των τερμάτων για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει βοηθηθεί και στο παρελθόν από τον Ουρουγουανό έτσι ώστε να "ξεκλειδώσει" αντίπαλες άμυνες. Πάμε να θυμηθούμε τα γκολ του... ποιοτικού έμπειρου μέσου.

7/11/09 Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 1-2

Το πρώτο τέρμα του Πάμπλο Γκαρσία με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Είναι το 55' όταν ο Ουρουγουανός αναλαμβάνει την εκτέλεση φάουλ που κέρδισε η ομάδα του "Δικεφάλου", η οποία βρίσκεται μπροστά στο σκορ. Ο ίδιος εκτελεί, ο Ρόκα δεν υπολογίζει καλά και ο Γκαρσία διαμορφώνει το 0-2 για τους "ασπρόμαυρους".

21/2/10 ΠΑΟΚ-Παναθηναικός 2-1

Απίστευτο γκολ... Ο ΠΑΟΚ από τα δεξιά κερδίζει φάουλ κοντά στο κόρνερ. Ολοι εκτιμούν πως από εκεί ο Πάμπλο Γκαρσία θα κάνει σέντρα, όμως, ο ίδιος διαψεύδει τους πάντες. Ο Ουρουγουανός δίνει φάλτσα στην μπάλα, η οποία καταλήγει στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Τζόρβα. Ετσι ο ΠΑΟΚ παίρνει κεφάλι στο σκορ (1-0) στο 59'.

8/11/10 Καβάλα-ΠΑΟΚ 0-1

Αυτή την φορά ο Πάμπλο Γκαρσία δεν σκοράρει από στημένη φάση. Στο 13' η μπάλα στρώνεται στον Ουρουγουανό, ο οποίος έξω από την περιοχή πιάνει με την μία ένα σουτ και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ετσι ο ΠΑΟΚ με δικό του τέρμα καταφέρνει και "λυγίζει" την αντίσταση των "Αργοναυτών".

18/05/11 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πίσω στο σκορ με τέρμα του Σκόκο και στο 29' ο Πάμπλο Γκαρσία αναλαμβάνει την εκτέλεση του φάουλ που έχει κερδίσει έξω από την μεγάλη περιοχή ο "Δικέφαλος". Ο Ουρουγουανός για μια ακόμη φορά χρησιμοποιεί την ποδοσφαιρική του ευφυία και στέλνει την μπάλα κάτω από τα πόδια των παικτών της ΑΕΚ που έκαναν το τείχος κάνοντας έτσι το 1-1.

25/3/12 Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-4

Ενα τέρμα πραγματικό ποίημα. Στο 14' ο Πάμπλο Γκαρσία αναλαμβάνει την εκτέλεση κόρνερ, από τα οποία συχνά πυκνά απειλεί τους αντίπαλους τερματοφύλακες. Τελικώς στο ματς με την Κέρκυρα τα καταφέρνει να βάλει ένα γκολ από εκεί! Ο Ουρουγουανός νικά τον Γκαλίνοβιτς, πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα και δικαιολογημένα πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ