ΠΑΟΚ

Πάκο Χέμεθ και... Μαθία για ΠΑΟΚ

Πάκο Χέμεθ και... Μαθία για ΠΑΟΚ

Διαβάστε για το σενάριο συμφωνίας-πακέτο με τον προπονητή της Ράγιο Βαγιεκάνο και τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού που συζητήθηκε στην Τούμπα.

Το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ είναι στην τελική του ευθεία και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά από ένα τετ-α-τετ του Ιβάν Σαββίδη με τον Ιάκωβο Αγγελίδη στο περιθώριο του αγώνα της Νέας Σμύρνης ο πρόεδρος της ΠΑΕ ταξίδεψε και πάλι στο εξωτερικό. Στόχος του να κάνει τις τελικές επαφές που θα φέρουν άμεσα στην Τούμπα τον αντι-Βρύζα.

Όπως έγραψε τις προηγούμενες μέρες το Sport24.gr, δεν αποκλείεται ο "εκλεκτός"-πιθανόν Ίβηρας-να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη και να παρακολουθήσει το φιλικό του Δικεφάλου με την Εθνική ομάδα του 2004, αύριο το απόγευμα στην Τούμπα.

Το σενάριο με Μαθία-Χέμεθ

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες εβδομάδες έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του Εδουάρδο Μαθία, του 40xpovoυ πρώην τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού επί Βαλβέρδε (δεν πέτυχε στους "ερυθρόλευκους" γιατί σύμφωνα με όσα διατείνεται ο ίδιος υπήρξε διένεξη ρόλων με τον Κοβάσεβιτς), ο οποίος είχε περάσει από τη Λίβερπουλ και τελευταία από την Φιορεντίνα.

Ο Μαθία ήθελε το γενικό κουμάντο, βάζοντας ως προτεραιότητα και την άμεση συμφωνία με τον προπονητή της Ράγιο Βαγιεκάνο, Πάκο Χέμεθ, για τον οποίο έχει πολύ καλή άποψη και ο Ζήσης Βρύζας και την είχε εκφράσει στην διοίκηση της ΠΑΕ.

Το σενάριο δεν προχώρησε, αφού και ο ΠΑΟΚ στράφηκε αλλού και ο Μαθία κατέληξε τελικά στην Μπέτις που επιστρέφει στη Λα Λίγκα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ