ΠΑΟΚ

Πάει για στόπερ ο Κατσουράνης

Πάει για στόπερ ο Κατσουράνης
Κατσουράνης INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης έχει στο μυαλό του να χρησιμοποιήσει τον Κώστα Κατσουράνη ως στόπερ στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, παρότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής απέδωσε ικανοποιητικά ως μέσος στο ματς με τον ΠΑΣ

Η καλή εμφάνιση του Κώστα Κατσουράνη στα χαφ στο ματς με τον ΠΑΣ δεν αλλάζει τα σχέδια του Γιώργου Δώνη για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ασχετα αν ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πήγε καλά στο κυριακάτικο παιχνίδι αγωνιζόμενος στο κέντρο, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει στο μυαλό του να τον χρησιμοποιήσει στο σαββατιάτικο ματς ως στόπερ.

Θεωρεί πως το δίδυμο του "Κατσούρ" με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ αποδίδει ικανοποιητικά και ότι με δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ "κυνηγά" δύο αποτελέσματα στην Τρίπολη, δεν χρειάζεται να αλλάξει θέση ο 33χρονος ποδοσφαιριστής που θα έχει κομβικό ρόλο στην άμυνα των "ασπρόμαυρων".

Επίσης ο Έλληνας προπονητής εκτιμά ότι ο Κατσουράνης από πίσω μπορεί να προωθήσει καλά το παιχνίδι του "Δικεφάλου" ενώ εφόσον χρειαστεί βάσει της εξέλιξης του αγώνα μπορεί να τον "μετακινήσει" στο κέντρο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ