ΠΑΟΚ

Πάει και για στόπερ πρώτης γραμμής

Πάει και για στόπερ πρώτης γραμμής

Ο Βρύζας αφιέρωσε τη μέρα του στην υπόθεση Νομπόα, έχει όμως προχωρήσει τις επαφές του για κεντρικό αμυντικό. Το σενάριο για Μορένο της Εσπανιόλ που απορρίπτει η ΠΑΕ

Η μεταγραφή του Νομπόα ήταν ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για τον Ζήση Βρύζα το τελευταίο διήμερο και όλα οδηγούν σε χάπι εντ. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ δεν προχωρά τις επαφές του και για τους παίκτες που ο ΠΑΟΚ θέλει να φέρει στην Τούμπα για να καλύψουν τις θέσεις του εξτρέμ και του στόπερ.

Για την πρώτη περίπτωση, είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Μπλάνκο που κάνει επαφές με την Γουέστ Μπρομ για να προχωρήσει ο δανεισμός του.

Για τη θέση το στόπερ, εξάλλου, τις τελευταίες ώρες υπάρχει η πληροφορία ότι ο "Δικέφαλος" έχει κλείσει διεθνή στόπερ από μεγάλο πρωτάθλημα, ο οποίος μετά από έξι μήνες μένει ελεύθερος και προσπαθεί να προχωρήσει από τώρα τη μεταγραφή του.Πάνω σ΄αυτές τις πληροφορίες, κυκλοφόρησε σενάριο για τον 32χρονο Ισραηλινό (84 συμμετοχές με την εθνική της χώρας του) Ταλ Μπεν Χαΐμ που έχει περάσει από την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι και παίζει πλέον στην Τσάρλτον.

Σε επικοινωνία που είχε το Sport24.gr μαζί του, ο Μπεν Χαΐμ διέψευσε ότι έχει συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ. Βέβαια και να υπάρχει επαφή, ως παίκτης άλλης ομάδας δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ διαψεύδει κατηγορηματικά και το σενάριο για κρούση και συμφωνία με τον Εκτορ Μορένο, τον 26χρονο Μεξικανό στόπερ της Εσπανιόλ με τις 57 διεθνείς συμμετοχές.

Πάει και για στόπερ πρώτης γραμμής
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ