ΠΑΟΚ

"Πάει" για μαζεμένες μεταγραφές...

"Πάει" για μαζεμένες μεταγραφές...
INTIME SPORTS

Πώς εξελίσσονται τις τελευταίες ώρες οι μεταγραφικές επαφές του ΠΑΟΚ και γιατί στην ΠΑΕ αισιοδοξούν πως θα ανακοινώσουν μεταγραφές την μία μετά την άλλη.

Πυρετώδεις επαφές στον ΠΑΟΚ για να "κλείσουν" παίκτες... Στον "Δικέφαλο" είναι στο τελικό στάδιο αναφορικά με τις τρεις μεταγραφές που θέλουν να πραγματοποιήσουν και μάλιστα αυτό που εκτιμούν (και αισιοδοξούν) στην ΠΑΕ είναι πως ίσως οι ανακοινώσεις να "έρθουν" η μία μετά την άλλη.

Οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει πολύ και πιθανόν τα ονόματα που θα "προστεθούν" στο ρόστερ του "Δικεφάλου" να ανακοινωθούν μαζεμένα.

Είναι γνωστό πως ο ΠΑΟΚ κινείται για στόπερ, χαφ και εξτρέμ, υποθέσεις που "δουλεύονται" όλες μαζί. Για τον εξτρέμ, έχει ακουστεί το όνομα του Μπλάνκο, υπάρχουν όμως και άλλες 1-2 περιπτώσεις (σε μία θα δοθεί προτεραιότητα).

Για τον χαφ, υπάρχει το όνομα του Ουσέρο που τηρεί στάση αναμονής, αλλά ο "Δικέφαλος" δεν είναι θετικός να δώσει 300.000 ευρώ στον Αστέρα Τρίπολης και προφανώς υπάρχουν στα υπ' όψιν κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει με άλλους παίκτες. Επίσης εξετάζονται και ποδοσφαιριστές για την άμυνα, δίχως για την ώρα να διαρρεύσει κάτι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ